Plastikskilte farvetryk

Vi tilbyder plastikskilte i farvetryk, som består af skummet pvc, ofte kaldet Forex. Det er et prisbilligt alternativ, hvis man søger et let bøjeligt, relativt stift og let materiale. Takket være den lave vægt har det flere anvendelsesområder. Plastikskilte i skummet pvc anvendes ofte som reklameskilte, virksomhedsskilte, kontorskilte og informationsskilte og undertiden endda som dørskilte. Fordelen ved plastikskilte med farvetryk er, at man kan få sine ønskede motiver i flere farver, hvor tekst, billede eller logo trykkes digital på skiltets overflade.

Vores plastikskilte har en minimumstørrelse på 70 x 30 mm og en maksimumstørrelse på 1000 x 1000 mm. Alle skilte har en tykkelse på 3 mm. Skiltene kan fastgøres på en væg eller en anden plan flade med skrue, selvklæbende tape eller flagholder. Med fastgøringsmetoden ”hængende” forsynes skiltet med huller for at kunne hænges på væggen med søm, skrue eller krog.

Vores plastikskilte med farvetryk kan anvendes båden indendørs og udendørs, men har en længere holdbarhed ved indendørs anvendelse. Hvis man er ude efter et mere holdbart alternativ til udendørs brug, kan vi i stedet for anbefale vores indgraverede plastikskilte eller aluminiumsskilte. 

I Skiltomaten kan du selv designe dit plastikskilt. Tilføj en valgfri tekst, og overfør de ønskede billeder. 

Anvendelsesområder: 

Plastikskilte i skummet pvc er et populært materiale, som kan anvendes til stort set alt. Almindelige anvendelsesområder nævnes nedenfor.

  • Virksomhedsskilte, informationsskilte, kontorskilte eller reklameskilte.
  • Med sin lave vægt egner plastikskilte i skummet pvc sig fremragende til brug som display på messer eller som butiks- eller skibsindretning.

 

Hvad synes vores kunder?