Navneskilte

Navneskilte passer fremragende til materialer som f.eks. messing, plast, aluminium og træ. De er flotte, rimelige i pris og har en høj kvalitet. Navneskilte er en hyggelige måde at gøre et møde med en patient eller kunde mere personligt.

Navneskilte kan fastgøres på tre forskellige måder – hvilken der passer bedst netop til jer, afhænger af, hvor I skal bære dem. Nål er en enkel måde til at fastgøre et navneskilt på en t-shirt eller noget andet tøj, men kan efterlade et lille hul. Metalklemme fungerer godt, hvis den person, som bære navneskiltet, har plejetøj, en skjortekant eller noget andet velegnet at fastgøre den på. Et tredje alternativ er at fastgøre navneskiltet med magnet, hvilket altid fungerer godt.

I Skiltomaten er det nemt og hurtigt at bestille større mængder navneskilte, alle med forskellige navne, titler etc. Vil du have hjælp til at afgive en større ordre på navneskilte, kan du også kontakte vores kundeservice – vi hjælper dig gerne!

Navneskilte indgravering

Indgraverede navneskilte fremstilles af et plastlaminat i to lag, det øverste lag, som udgør skiltefarven, og det nederste lag, som indeholder tekstfarven. Alle farvekombinationer finder du i Skiltomaten, hvor du også kan vælge imellem en række forskellige skilteformer. Der er også mulighed for at tilføje et billede eller et logo på navneskiltet.

Indgraverede navneskilte anvendes ofte i sundhedssektoren og servicebranchen.

Navneskilte farvetryk

Vi tilbyder navneskilte med farvetryk i forskellige udførelser: messing, forniklet messing (sølv), plast og aluminium og træ. Skiltene kan bestilles i tre forskellige former og har en lang holdbarhed. Lige som de indgraverede navneskilte er der mulighed for at tilføje et billede efter eget valg eller et logo på navneskiltet. Tekst og billede trykkes efterfølgende digitalt i farver. Til vores navneskilte i træ anvender vi 4 mm tykke træfiberplader af MDF (Medium Density Fibreboard) med finer i birk, kirsebær og eg.

Navneskilte med farvetryk anvendes ofte af kommuner, på skoler, i banker, af ejendomsmæglere og på messer.

Hvad synes vores kunder?