Spring til hovedindhold

Advarselsskilte

Aluminiumskilte, 300x300 mm, Aluminium, Stolpebeslag

763.00 kr

Pris inkl. moms

Kundetilfredshedsgaranti
Hurtig levering

Produktinformation

Type:

Aluminiumskilte

Bredde:

300 mm

Højde:

300 mm

Tykkelse:

1,5 mm

Materiale:

Aluminium

Fastgøring:

Stolpebeslag

Produktbeskrivelse

Et advarselsskilt er et skilt, der advarer om fare eller mulige konsekvenser af en bestemt handling. Der findes regler om, at udstyr, som kan medføre en bestemt fare, skal afmærkes med et advarselsskilt.

Der kan også være brug for et advarselsskilt, selvom det ikke er lovpligtigt at have et skilt, der advarer om faren. Uanset behovet kan personlige advarselsskilte laves med valgfrit budskab og eget design. Alt dette har til formål at mindske risikoen for ulykker. Skiltet bør udformes med henblik på at formidle dette advarende budskab både i tekst, form og farve, så der opnås størst mulig effekt.

Lav et personligt advarselsskilt

Vill du lave personlige advarselsskilte? Tag højde for følgende:

Form

Den form, man først og fremmest forbinder med fare, er trekanten. Det betyder ikke, at alle advarselsskilte skal være trekantede, men langt de fleste involverer en eller anden form for trekant. Det er f.eks. almindeligt, at et kvadratisk skilt har et billede af en trekant med et illustrerende billede indeni. Samtidig angiver tekst under trekanten, hvad skiltet advarer om.

Farve

Når det gælder advarselsskilte, har de næsten altid gul baggrund og sort tekst/billede. Det forbinder de fleste med advarselsskilte, og derfor er folk ekstra opmærksomme, når denne farvekombination bruges. Sommetider kan et advarselsskilt også have en rød ramme, hvilket man f.eks. sommetider ser i trafikken. 

Billede

Man kan ikke være for tydelig, når det gælder om at advare om farer. Det anbefales derfor at supplere teksten på advarselsskilt med et uddybende billede. Det tydeliggør, hvad advarslen betyder, og det gør budskabet nemmere at forstå for folk, der ikke taler sproget. Nogle af de almindelige symboler, der bruges på advarselsskilte, er et dødningehoved (giftigt), ild (brandfarligt) samt en død fisk og et vissent træ (miljøfarligt affald).

Hvad vil du advare om? – lav unikke og personlige advarselsskilte.

Påsætning af klistermærker

Se denne video for at få oplysninger om, hvordan man fastgør klistermærker. Skraberen, som anvendes i videoen, følger med hver ordre.

Hvad synes vores kunder?