Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om plakater

Plakater, også kaldet print, plancher eller posters er det perfekte alternativ til dig, som vil have dit budskab ud på en prisbillig og enkel måde. Plakater i større formater anvendes ofte på messer, til koncerter og andre arrangementer for at vække opmærksomhed eller sprede information.

Plakater med tekst og billeder kan med fordel placeres i vinduet, på væggen, døren eller opslagstavlen og sættes ofte op på offentlige steder som f.eks. indkøbscentre, i restauranter og i butikker.

Bestil billige plakater online

Ofte anvender butikker og virksomheder reklameplakater for at markedsføre et varemærke eller gøre reklame for nye produkter eller tjenester. Plakater eller posters i mindre formater kan også anvendes i boligen som en flot indretningsdetalje. Skab billige reklameplakater, kampagneplakater, valgplakater, koncertplakater med dit eget design, eller indret med plakater til boligen i valgfri størrelse og med valgfrit motiv!

Flotte plakater med farvetryk

Vores Skiltomat tilbyder en række valgmuligheder, hvor du selv vælger farve, form og størrelse. Overfør dine egne billeder, eller vælg blandt vores eksisterende billeder i Skiltomaten. Vores plakater har en minimumstørrelse på 100 x 100 mm og en maksimumstørrelse på 4000 x 1200 mm.

De udskrives med digitaltryk på den ene side. Materialet består af fotopapir af høj kvalitet med en tykkelse på 0,214 mm (214 μm). Vores plakater kan anvendes både indendørs og udendørs, men har en længere holdbarhed ved indendørs anvendelse. Levetiden for udendørs anvendelse er tre måneder.

Anvendelsesområder

  • Plakater er et perfekt alternativ for virksomheder og butikker, som vil markedsføre et varemærke, en vare eller en tjeneste. En plakat i stort format kan vække opmærksomhed og inspirere.
  • Skab unikke plakater til kampagner, messer, koncerter, fødselsdage og andre anledninger.
  • Design posters til soveværelset, stuen, køkkenet, børneværelset eller arbejdspladsen. En plakat er en enkel og prisbillig måde til at skabe liv på en tom væg.

Hvad synes vores kunder?