Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om banderoler

Banderoler er en effektiv måde at skilte på, når man vil nå lidt længere ud med sit budskab. De er også hurtige og fleksible at montere og transportere, ligesom de kan anvendes både indendørs og udendørs.

Banderolerne fremstilles i støbt pvc af højeste kvalitet og kan bestilles i størrelser fra 1.000 x 500 mm op til 4.000 x 1.250 mm.

Med snørehuller i hjørnerne og langs siderne kan banderoler nemt fastgøres på forskellig vis. Stropper til fastgørelse af banderolerne medfølger gratis.

Anvendelsesområder

Skiltning med banderole er en prisbillig og fleksibel måde til at nå ud med sit budskab. Nogle almindelige anvendelsesområder er:

  • Virksomhedsskilte – til virksomheder, som deltager i messer og andre events, er det effektivt at skilte med banderoler, fordi de er lette at sætte op og tage ned, ligesom de er lette at transportere, eftersom selv et stort skilt kan rulles sammen, så det ikke fylder ret meget.
  • Reklameskilte – til virksomheder, som ønsker at skilte midlertidigt i forbindelse med en kampagne, er en banderole et godt alternativ. Man kan nemt og hurtigt opsætte et stort skilt uden for virksomhedens lokaler eller i vejkanten og senere lige så nemt tage det ned, indtil det er tid til en ny kampagne.

Tilgængelige fastgøringsmetoder

Snørehuller

Hvad synes vores kunder?