Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om folietekster

Folietekst er konturskåret tekst og billede i vinyl, hvilket passer godt, hvis du ikke ønsker nogen baggrund, men bare tekst og billede.

Du kan selv sætte folieteksten på f.eks. en væg, et vindue eller på bilen. Vi tilbyder folietekster fra 30 x 30 mm op til 3000 x 550 mm.

Fordelen ved en folietekst er, at den ikke har nogen baggrund, hvilket giver en flot effekt på en vinduesrude eller lignende underlag. Tekst og billede i én farve uden små detaljer kan bestilles som folietekst, men hvis du har et detaljeret billede eller et billede i flere farver, skal du i stedet bestille et klistermærke. Hvis du er usikker på, om billedet er for detaljeret, kan du sende det til vores kundeservice, så vi kan vurdere det.

Det er også muligt at bestille spejlvendt folietekst, hvis man vil fastgøre teksten på indersiden af en vindues- eller bilrude. Det er nemt at gøre i Skiltomaten. Du skal blot vælge Spejlvend under ”Tekst”.

Anvendelsesområder

I alle de situationer, hvor man vil skilte med noget direkte på en vinduesrude eller en bil, er folietekst et fremragende alternativ. Nogle almindelige anvendelsesområder er:

  • Virksomhedsskilte – frem for alt skiltning på virksomhedens biler eller vinduesruder.
  • Butikker, restauranter og caféer skilter ofte direkte på deres vinduer og indgangsdør. Der er folietekst et godt alternativ.

Påsætning af folietekst

Se denne video for at få oplysninger om, hvordan man fastgør en folietekst. Skraberen, som anvendes i videoen, følger med hver ordre.

Sørg for, at den overflade, som folieteksten skal fastgøres på, er tør og fri for snavs og fedt. Begynd derfor altid med at rengøre overfladen og fjerne eventuel fedt.

Tilgængelige fastgøringsmetoder

Selvklæbende

Hvad synes vores kunder?