Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om husskilte

Husskilte bruges først og fremmest til at vise husets nummer. Skiltene kan også bruges til f.eks. at vise, hvilken familie der bor i huset, eller hvilken virksomhed der er placeret der.

Selvom de først og fremmest har en praktisk funktion, kan et skilt til huset udformes efter eget design og dermed blive både personligt og flot. Med forskellige materialer, størrelser, skrifttyper og farver kan man nemt designe et unikt skilt, som passer perfekt til husets ydervæg.

Selvom der findes en række forskellige skilte i kategorien husskilte, er ordet først og fremmest forbundet med et udendørs skilt, som viser husnummeret. Blandt dem finder man tre almindelige alternativer.

Husskilte – med eller uden vejnavn?

Husnummer

Den mest almindelige variant af husskilte viser kun husets nummer. Her er især det helt kvadratiske skilt udbredt, med hvid baggrund og sort husnummer. I vores skiltomat er det muligt at vælge farve, form, materiale og skrifttype for at få et mere personligt nummerskilt til huset. 

Vej og nummer

En del vælger ud over husets nummer også at skrive navnet på den vej, huset ligger på. Sådanne skilte er almindelige til huse, som står på et hjørne, hvor to veje mødes. Det kan være svært at afgøre, hvilken vej huset ligger på, hvis ikke det angives med et tydeligt skilt til huset. 

Bogstaver i stedet for nummer

Man kan også vælge at gøre sit skilt lidt anderledes ved at skrive husnummeret ud med bogstaver. I stedet for at have et husskilt med tallet 7 skrives bogstaverne SYV på husets facade. Ved at bruge bogstaver bliver det endnu nemmere at skabe en personlig stil for sine husskilte.

Fastgøringsmetode – Skrue med skruehætte

Tilgængelige fastgøringsmetoder

Tape
Skrue
Skrue med skruehætte
Vægafstand

Hvad synes vores kunder?