Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om postkasseskilte

Dels er det flot at have et skilt til postkassen, og dels viser det tydeligt omgivelserne, hvem der bor i hjemmet, eller hvem postkassen tilhører. Postvæsnet kræver navn på postkassen, da det gør deres arbejde nemmere og sørger for, at jeres post havner det rette sted. Desuden fungerer et navneskilt til din postkasse som en første velkommende gestus for besøgende.

Ved valg af skilt eller klistermærker til postkassen er der flere vigtige ting, man bør have i tankerne. Ud over at vælge farve, form og design kan det være godt at tjekke de mest almindelige varianter af tekst, som står på postkasseskilte.

Påsætning af folietekst

Se denne video for at få oplysninger om, hvordan man fastgør en folietekst. Skraberen, som anvendes i videoen, følger med hver ordre.

Udform passende postkasseskilte

Navneskilte til postkasser

Dette er en form for mindre skilt til postkassen. Tekstmæssigt er det kendetegnet ved, at der ofte kun står et efternavn eller et firmanavn på skiltet. Et navneskilt til din postkasse er en nem metode til at vise, hvem der bor eller arbejder i huset.

Her bor-skilt

Dette er en mere personlig variant af et navneskilt til postkassen. Over navnet skrives "Her bor", hvilket ganske vist er en selvfølge, men det gør dit postkasseskilt væsentligt mere velkommende. 

Efternavn/hele navnet

Et navneskilt til postkassen kan enten kun omfatte efternavnet på dem, der bor i huset, eller både deres fornavn og efternavn. Dette er en smagssag, men for dem, der bor i en trappeopgang, hvor der kan være flere med samme efternavn, kan det være en fordel også at have fornavnet med på postkassen.

Adresse

Ud over at have navn på postkasseskiltet vælger flere også at skrive adressen ud. Det kan være en fordel, hvis der f.eks. ikke findes et facadeskilt, som viser adressen, og det kan lette arbejdet for avis- og postbude. 

Vælg et skilt til postkassen med omhu – selv et lille skilt kan formidle vigtig information.

FAQ

1. Hvordan skal postkasseskiltet se ud? 

Et postkasseskilt kan se ud på flere forskellige måder og udformes i forskellige materialer, farver og former. Skiltmax tilbyder slidstærke og vejrbestandige skilte i indgraveret plast og aluminium. Du designer nemt postkasseskilte med valgfri tekst og layout i Skiltomaten. Hvis man ønsker det, er der mulighed for at tilføje et billede eller et logo på skiltet. 

2. Hvilken fastgøringsmetode passer bedst til et postkasseskilt? 

En enkel og fleksibel fastgøringsmetode til postkasseskiltet er selvklæbende tape. Vores skilte i indgraveret plast og aluminium kan bestilles med selvklæbende bagside. Tapen har en utrolig god hæfteevne og kan anvendes både indendørs og udendørs, så længe overfladen er ren, tør og jævn. Der er også mulighed for at skrue skiltet op. 

3. Er der en standardstørrelse for postkasseskilte? 

Størrelsen på postkasseskilte varierer, alt efter hvor skiltet skal sidde. Skal det sidde på døren som en etiket i et lejlighedskompleks eller direkte på postkassen? I Skiltomaten kan du udforme skilte efter dine behov. Mål først op på den overflade, hvor du vil placere skiltet, og angiv derefter det ønskede mål på hjemmesiden. 

4. Hvilket materiale egner sig bedst til postkasser? 

Vi tilbyder forskellige materialer, alt efter hvad du er ude efter, og hvor skiltet skal sidde. Vores slidstærke og robuste plastskilte med indgravering er et populært og prisbilligt materiale, som kan anvendes både inde og ude. Med en selvhæftende bagside er de nemme at fastgøre på rene og tørre overflader. Vi tilbyder desuden klistermærker eller vinyltekster, hvis du ønsker at mærke op med etiketter eller fritstående bogstaver. 

5. Kan jeg bestille postkasseskilte til en boligforening? 

Ja. Vi tilbyder gode rabatter ved større bestillinger til f.eks. boligforeninger, hoteller, foreninger og andre virksomheder. På vores hjemmeside er det nemt at bestille, og dit skiltedesign gemmes under din kundekonto, så du nemt kan logge på og bestille tilsvarende skilte igen. Vore erfarne kundeserviceteam hjælper dig med de spørgsmål, du måtte have vedrørende produkter, materialer og din ordre. 

6. Hvad skal man skrive på postkasseskiltet? 

Hvad vil du have med på dit skilt? Udform skiltet, som du vil have det, med for- og efternavn, adresse og/eller en kort meddelelse som eksempelvis ””Reklamer – nej tak!”. Hos os kan du tilpasse skiltet efter dine egne ønsker, i den ønskede farve og form, størrelse og materiale. Se vores eksempelskilte for at få mere inspiration.

Hvad synes vores kunder?