Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om skilte

Skiltning kan se ud på flere forskellige måder og have forskellige formål. Er skiltets formål at tiltrække sig opmærksomhed, at vise vej, at informere eller drejer det sig om at skabe genkendelse? Vi vil tilgodese dine behov og har derfor udviklet det onlinebaserede designværktøj, Skiltomaten, hvor du takket være tusindvis af designkombinationer selv bestemmer layoutet på dine skilte.

Nemt at designe personlige skilte online

Skilte med tekst og billede er populære blandt både privatpersoner og virksomheder. Særligt blandt virksomheder er behovet for skilte stort. Virksomhederne anvender ofte skiltene til information, vejvisning eller markedsføring. Men også privatpersoner bestiller skilte til hjemmet, gården eller haven – for at skabe struktur eller som dekoration til døren eller huset. Nem og hurtig bestilling af skilte, som man selv har designet, har vist sig at være populært hos mange.
 
Vi tilbyder et bredt sortiment af forskellige materialer, som er tilpasset til skiltning både indendørs og udendørs. Gennem valg af farve, form, skrifttype og fastgøringsmetode samt muligheden for at uploade dine egne billeder kan du skabe lige præcis det skilt, du har brug for til hjemmet eller virksomheden.

Skilte til alle behov – vi hjælper dig!

Hos os kan du begynde at designe dit skilt med det samme på hjemmesiden eller først hente inspiration fra vores skilteeksempler. Vores eksempler på skilte kan være en hjælp, hvis du vil designe et lignende skilt. Du skal bare klikke på det pågældende skilt, så kan du derefter tilpasse det til dine egne ønsker.
 
Har du spørgsmål vedrørende vores skilte eller materialer, har du brug for hjælp til at afgive en bestilling, eller ønsker du et tilbud? Vi hjælper dig gerne!

Her kan du tage et kig på vores bedst sælgende.

Hvis du leder efter produkter, som du ikke finder på vores produktsider, har vi også følgende produkter (bestilles via kundeservice):

Hvad synes vores kunder?