Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om dobbeltsidede skilte

Dobbeltsidede skilte er et perfekt alternativ for dig, som vil have et skilt, der skal ses fra begge sider. Vi tilbyder dobbeltsidede skilte i aluminium, plast og papir/pap (Katz Display Board). Motivet printes digitalt i valgfri farve på skiltets overflade. Hvilket materiale der passer bedst, afhænger af, hvor skiltet skal anvendes, og hvor det skal placeres. Hos os kan du vælge mellem tre forskellige materialer. Læs mere nedenfor.

Katz Display Board – det miljøvenlige alternativ

Katz Display Board er et stabilt, prisbilligt og miljøvenligt materiale, som består af en kvalitetskarton med træfiberkerne. Begge sider er laminerede og forsynet med en jævn ”paperliner” (pålimet papbaseret, mat overlag) af hensyn til en optimal farvegengivelse. Skiltene har en tykkelse på 2 mm og fremstilles ved hjælp af digitaltryk.

Dobbeltsidet Katz Display Board egner sig fremragende til indendørs skilte såsom butiksskilte, messeskilte eller som display i butiksvinduer. Med tanke på det lette og stive materiale kan man nemt montere displayskilte hængende ned fra loftet. Hængende displayskilte er en perfekt måde til at formidle sit budskab på, hvad enten det er i butikken, på en messe eller i forbindelse med et markedsføringsarrangement. Budskabet tiltrækker sig opmærksomhed og bliver synligt fra to sider. I Skiltomaten kan du designe displayskilte i størrelser op til 700 x 1000 mm.

Katz Display Board tilhører gruppen af miljøvenlige papir-/papprodukter og kan genvindes som brændbart affald. Pladerne er PEFC-certificerede og indeholder ingen giftige tilsætningsstoffer.

Dobbeltsidede aluminiumsskilte

Vil du have et dobbeltsidet aluminiumsskilt, kan du nemt tilvælge dette alternativ i Skiltomaten. Vores dobbeltsidede skilte består af aluminiumskomposit (Gobond), hvilket er en sandwich-plade med overflade af 0,18 – 0,3 mm aluminium og kerne af polyeten. Materialet har en tykkelse på 3 mm og kan bestilles i størrelser fra 70 x 30 mm op til 1400 x 1400 mm. Aluminiumskomposit er et prisbilligt alternativ og passer fremragende som tryk- og displaymateriale – perfekt, hvis man vil have et robust skilt til indretning af butikken eller virksomheden.

Skiltet egner sig både til indendørs (som indretning) og udendørs brug. I lighed med vores øvrige aluminiumsskilte holder disse en høj kvalitet, selv om levetiden udendørs er noget kortere og beregnes til 3-5 år. Vælg mellem overflade i børstet aluminium, hvid/mat eller i farve. Skiltene kan nemt hænges op eller fastgøres stående ud fra eksempelvis en væg ved hjælp af vores flagholder. Vælg ønsket fastgøringsmetode i Skiltomaten.

Dobbeltsidede plastskilte med farvetryk

Hvis du ønsker dobbeltsidede plastikskilte, kan du nemt vælge dette i Skiltomaten. Vores plastikskilte med farvetryk består af skummet pvc (Forex). Det er et prisbilligt alternativ, hvis man søger et let bøjeligt, relativt stift og let materiale. Vores plastikskilte har en minimumstørrelse på 70 x 30 mm og en maksimumstørrelse på 1000 x 1000 mm. Alle skilte har en tykkelse på 3 mm. Disse skilte kan bestilles med skrue, tape, flagholder eller med hængende fastgøring. Vores plastikskilte med farvetryk kan anvendes båden indendørs og udendørs, men har en længere holdbarhed ved indendørs anvendelse. Levetiden ved udendørs brug beregnes til 1-3 år.

Anvendelsesområder:

Dobbeltsidede skilte er perfekte, hvis man ønsker, at informationen skal ses tydeligt fra begge sider. Skiltene kan placeres hængende (med f.eks. krog eller kæde) eller ud fra en væg (med flagholder). Sædvanlige anvendelsesområder er henvisningsskilte, gadeskilte, butiksskilte, vægskilte, messeskilte m.m.

Fastgøringsmetode - Wireophæng i loft

Tilgængelige fastgøringsmetoder

Flagholder
Hængende
Wireophæng i loft

Hvad synes vores kunder?