Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om indgraverede skilte

Vi tilbyder indgravede skilte af høj kvalitet, som kan bestilles i ønsket størrelse direkte på hjemmesiden. Vores indgraverede skilte består af en 1,6 mm tyk flerlagsplast (akrylplast), som graveres med laser i forskellige farver. Når tekster og motiver indgraveres, kommer det nederste lag til syne ved indgraveringen.

Med tanke på den lange levetid, stabiliteten og høje kvalitet anvendes indgraverede skilte i de fleste områder og brancher, blandt andet som mærkeskilte inden for byggeri og industri, men også som flotte dørdekorationer eller indretningsskilte i hus og hjem.

Indgraverede skilte til hus og hjem

Hvad siger du til et ”velkommen hjem”-skilt til yderdøren, et toiletskilt til toiletdøren, eller et skilt med hestens navn til hesteboksen? Vores indgraverede skilte er utroligt populære og finder anvendelse i praktisk talt alle miljøer! Derfor er de blevet lidt af en favorit både blandt privatpersoner og firmaer.

Vores indgraverede skilte kan bestilles i 16 forskellige farver. Med vores forskellige skrifttyper, tekststørrelser og skilteformer kan du skræddersy dine indgraverede skilte til hjemmet efter egne ønsker. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid henvende dig til vores kundeservice.

Graveret skilt – en favorit hos firmaer

Firmaer og virksomheder, som leder efter vejrbestandige og slidstærke skilte til udendørsbrug, kan med fordel vælge indgraverede plastikskilte. Med en levetid på op til 10 år ved udendørs anvendelse er det et pålideligt alternativ i al slags vejr, og desuden et prisvenligt et af slagsen. De slidstærke og UV-modstandsdygtige skilte betyder, at de kan anvendes inden for en række områder.

Indgraverede mærkeskilte

Virksomheder har ofte behov for forskellige former for mærkning. Det kan indbefatte mærkeskilte inden for byggeri og industri (VVS, alarm, telekommunikation, el eller mærkning af kabler og lignende). Her anbefaler vi indgraverede skilte i plast, som er både slidstærke, vejrfaste og overkommelige i pris.

Har du behov for en hel serie af indgraverede mærkeskilte med nummer og/eller bogstaver? Send dine ønsker eller din bestilling til os, så hjælper vi dig med at lægge din ordre. Naturligvis sender vi dig først en bekræftelse til godkendelse.

Hvad synes vores kunder?