Klik her for at begynde at designe dit skilt

Indgraverede skilte

Skab din egen indgraveret skilt med valgfri tekst og design, eller vælg blandt vores færdigdesignede eksempler.
Nemt at bestille
Hurtig levering
Lave priser
Kundetilfredshedsgaranti
Vi klimakompenserer!

Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om indgraverede skilte

Design og bestil flotte indgraverede skilte i plast til boligen. Indgraverede skilte gør sig i de fleste miljøer og pynter både i hjemmet, på kontoret og i butikker.

Materialet består af en flerlagsplast, som indgraveres med laser. Med tanke på den lange holdbarbed og den høje kvalitet anvendes indgraverede skilte på de fleste områder, blandt andet som el-skilte til opmærkning, dørskilte, postkasseskilte, facadeskilte, parkeringsskilte og meget mere. Hvis du leder efter en vejrbestandig og stabil skilt til udendørs brug, er vores indgraverede skilte i plast det perfekte alternativ.

Indgraverede skilte i plast

Hvad siger du til et ”velkommen hjem”-skilt til yderdøren, et toiletskilt til toiletdøren, et boksskilt til hesteboksen eller et navneskilt med navn og titel med flot indgravering? Virksomheder bestiller ofte serier med enkle numre til opmærkning. Her anbefaler vi indgraverede skilte i plast, som er både slidstærke, vejrfaste og overkommelige i pris. Hos os finder du blandt andet sort-hvide, rød-hvide og blå-hvide skilte samt en lang række andre farvekombinationer. De egner sig perfekt til udendørs brug og har en lang levetid.

Tekster og motiver indgraveres, hvilket betyder, at det nederste lag kommer til syne ved graveringen. Med en materialestyrke på 1,6 mm er skiltene stabile og til en vis grad bøjelige. Hvis du søger et materiale med højere stabilitet, bør du i stedet vælge et aluminiumsskilt.

Med vores forskellige skrifttyper, tekststørrelser og skilteformer kan du skræddersy dine skilte efter egner ønsker. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid henvende dig til vores kundeservice.

Hvad synes vores kunder?