Klik her for at begynde at designe dit skilt

Rollups

Skab din egen rollup med valgfri tekst og design, eller vælg blandt vores færdigdesignede eksempler.

Nemt at bestille
Hurtig levering
Lave priser
Kundetilfredshedsgaranti
100% klimakompenseret

Populære eksempler på rollups

Created with Fabric.js 1.7.19 KØBENHAVN danseskole Velkommen! • Street • Contemporary • Hiphop

Rollups

850 x 2000 mm

819.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 3.4.0

Rollups

850 x 2000 mm

819.00 kr inkl. moms

Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om rollups

Er du ude efter en lethåndterlig, bærbar reklamesøjle eller displaystativ kan du med fordel vælge vores rollups. Vores rollups leveres med bæretaske og er nemme at transportere og stille op.

Der er mange anvendelsesmuligheder. En rollup kan blandt andet anvendes til præsentation og display på messer, events og i butikker. Det er et fremragende værktøj, når det drejer sig om at kommunikere et budskab på eksempelvis en udstilling eller en messe. Produktet er beregnet til indendørsbrug (kan vælte ved brug udendørs).

En rollup består af en billedkassette i aluminium (850 eller 1000 mm bred), som står på gulvet med dobbelte udklappelige fødder. Billeddugen trækker man derefter op af kassetten og fastgør på bagsiden ved hjælp af en stift. Vi tilbyder rollups i to forskellige størrelser: 850 x 2000 og 1000 x 2000 mm. 

I Skiltomaten kan du selv designe din rollup! Tilføj ønsket tekst, billede og farve.

Rollup Standard

Trykket foretages på en glat og robust PET-polyesterfilm fri for pvc med mat satinfinish. Giver udskriftsbilleder af høj kvalitet. Tykkelse: 220 µ. Mørklæggende med grå bagside og 100% krølfrit. 

Rollup ECO

Designet trykkes på et kridhvidt polyestermateriale af høj kvalitet med lysegrå bagside, brandklassificeret B1 (europæisk standard). Tykkelse: 330 µ. Anbefales til stort set alle offentlige miljøer, f.eks. kontorer, messer, butikker, hospitaler, hoteller etc., hvor miljøcertificerede materialer er et krav.

Anvendelsesområder: 

  • Rollups egner sig specielt til indendørsbrug, f.eks. messer, udstillinger og lignende arrangementer. 
  • De er et fremragende værktøj, når det drejer sig om at kommunikere et budskab eller markedsføre et varemærke. Mange virksomheder anvender rollups til netop markedsføringsmæssige formål, da det er et fleksibelt, effektivt og omkostningseffektivt markedsføringsprodukt. 

Tilgængelige fastgøringsmetoder

Stativ

Hvad synes vores kunder?