Om Skiltmax

Dette er Skiltmax

Skiltmax er en nytænkende skilteproducent, som digitaliserer branchen, med et mål at tilbyde kunden så bredt et sortiment som muligt uden at gå på kompromis med enkelhed, pris og hurtige leverancer. Takket være det webbaserede designværktøj, Skiltomaten, kan vores kunder nemt skræddersy deres egne skilte online og få dem leveret derhjemme eller i virksomheden. 

Virksomhedens administration og produktion er placeret i Landvetter, øst for Gøteborg. Vi er i dag over 50 ansatte, som sørger for, at din bestilling håndteres så effektivt som muligt, og som hjælper dig med alle tænkelige spørgsmål. Vores skiltefremstilling er af højeste kvalitet, og skiltene kontrolleres nøje, inden de sendes til vores kunder. Vores sortiment udvides løbende, og vi kan i dag tilbyde både indgraverede produkter og printprodukter.

Alle er velkomne til at bestille hos os, både virksomheder og privatpersoner. Siden starten i 2008 har vi leveret over tre millioner skilte til flere end 100 lande verden over. Vores drivkraft ligger i at skabe enkle løsninger, som tilgodeser kundens behov, samtidig med at vi ønsker at leve op til vores ansvar i samfundet og arbejder aktivt med klima- og bæredygtighedsspørgsmål. 

Vores vision

Vores vision er at være det mest enkle og mest ansvarlige alternativ, når det gælder bestilling af skilte online.

Vores værdier

Vores tre værdiord er en naturlig del af vores virksomhedskultur og er retningsgivende for os i alt, hvad vi gør. 

Enkelt

Vi tror på enkelhed i alle forhold. Det skal være enkelt at blive kunde hos os, at bestille varer og at kommunikere med os. Vi stræber hele tiden efter at skabe enkle og brugervenlige løsninger, som tilgodeser vores kunders behov, samtidig med at vi ønsker at gøre det daglige arbejde både fleksibelt og effektivt med enkle og ukomplicerede arbejdsprocesser.

Ansvarsfuld

Vi vil agere ansvarsfuldt i alt, hvad vi gør. For os er det en selvfølgelighed at tage ansvar for, hvordan vores virksomhed påvirker samfundet, derfor arbejder vi mad klima- og bæredygtighedsspørgsmål (CSR) og engagerer i form af kampagner og forskellige samarbejder. Vil vil være et ansvarsfuldt, trygt og bæredygtigt valg. Læs mere om vores CSR-arbejde her.

Betænksom

Vi bekymrer os om og respekterer hinanden, vores kunder og vores omverden. Vores kunder skal føle sig trygge og tilfredse, når de handler med os, og altid få den nødvendige hjælp."

Hvad synes vores kunder?