Spring til hovedindhold

Om Skiltmax

2008. Året, hvor Skiltmax ser dagens lys for første gang. Fra en kælder på Fotö i Gøteborgs skærgård begyndte vi at sælge skilte til virksomheder og privatpersoner og formede det, som i dag er en innovativ, ansvarsfuld og erfaren skilteproducent med administration og produktion i Landvetter, øst for Gøteborg.

I de mellemliggende 15 år har vi som skilteproducent solgt i nærheden af 8 millioner skilte til flere end 120 lande. Med den erfaring i bagagen kan du som kunde være tryg ved, at vi ved, hvad vi laver. Vi gør det nemt for dig som kunde at designe og bestille skilte præcis, som du vil have dem.

I dag er Skiltmax en af de største skilteleverandører og kan håndtere alt fra et enkelt skilt til tusindvis af skilte i samme ordre. Lad os hjælpe dig med at gøre dine tanker til virkelighed. Fra standardskilte til specialbestillinger

I vores sortiment finder du altid standardskilte, som du kan tage udgangspunkt i, når du skal designe dit eget skilt. Vi klarer desuden specialbestillinger, som ligger uden for vores standardsortiment. Det betyder, at vi eksempelvis kan købe et specielt materiale hjem, som du vil have, og fremstille skiltet præcis efter dine ønsker. Kontakt os gerne, hvis du ikke finder det materiale, den størrelse eller den udformning, du leder efter, på vores hjemmeside.

Vi er utraditionelle…

…og det bryster vi os af. Med vores designværktøj kan du nemt designe dit skilt fra bunden. Dette enkle værktøj – hvor du kan vælge materiale, form, tekst, farve, motiv og fastgøringsmetode – betyder, at ingen skilte kommer til at ligne et andet. Som kunde bestemmer du selv over dit produkt.

Det sætter vi pris på. Vi er utraditionelle, og vi revolutionerer en branche, som tidligere ikke rigtigt er fulgt med den digitalisering, der er sket i de seneste 20 år. Vi ønsker, at det skal være nemt at bestille skilte – både dem, man selv designer, og specialbestilte.

Vi gør skilte nemt

Vi borer, laminerer, bukker, fræser og anvender laserætsning, indgravering samt laserprint. Med andre ord er det fleksibelt og nemt for dig som kunde at finde præcis, det du vil have. Hvordan ser vores standardsortiment ud så? Nedenfor ser du, hvad vi kan tilbyde dig fra vores standardsortiment:

Aluminiumsskilte Rustfri skilteIndgraverede skilteAkrylskilteFolieteksterKlistermærkerMagnetskilteMessingskilteTræskilteRollupsBanderolerKonturskårede skilteEco Board


Vi imødekommer dit behov for høj kvalitet

Vi er ca. 80 ansatte hos Skiltmax og arbejder tæt sammen for at sikre, at du får produkter af højeste kvalitet med det ultimativt produktionsflow.

  • Som virksomhed får du en personlig kontaktperson i kundeservice, som hjælper dig med din bestilling. Ellers designer du selv i vores designværktøj og bestiller.

  • Vores skiltedesignere sikrer, at skiltene bliver, som du har tænkt dig, og sender designet til vores skilteproducenter.

  • Vores skilteproducenter skaber dit unikke skilt.

  • Til sidst tager vores emballageansvarlige sig af din bestilling, sorterer og emballerer den, så dit skilt leveres til tiden med det rette tilbehør.

Vores skiltefremstilling er af højeste kvalitet, og skiltene kontrolleres nøje, inden de sendes til vores kunder. Vi har også en kundetilfredshedsgaranti, som gælder for hele vores sortiment.Med bæredygtighed i fokus revolutionerer vi skiltebranchen

Vi vil ikke kun levere de bedste skilte til dig. Vi vil også være en skilteproducent, hvis medarbejdere føler sig trygge og har det godt. Vores virksomhedskultur er utrolig vigtig for os, og vi er stolte over, at vi i 2023 havnede på en femteplads på listen over Sveriges bedste arbejdspladser for mellemstore virksomheder.

Med et sundt arbejdsmiljø kan vi også skabe produkter af høj kvalitet og have et mindset om altid at være på forkant, innovativ og altid med fokus på det bedste for dig som kunde.

Vi ønsker selvfølgelig også, at verden skal være et så godt sted at leve som muligt – på alle planer. Vi forsøger at tænke bæredygtigt, og det gør vi med henblik på flere aspekter. Vi fortæller, hvordan vi stræber efter en bedre verden på vores CSR-side.Dette er vores opgave

Vi er en innovativ skilteproducent, som har digitaliseret branchen siden 2008. Vores mål er at tilbyde dig som kunde så bredt et sortiment som muligt uden at gå på kompromis med enkelhed, pris og hurtige leverancer.

Læs også om vores vision og vores værdier som virksomhed.Lyder Skiltmax som en skilteproducent, du kan tænke dig at samarbejde med?

Kan vi være den, du leder efter? Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset hvad det drejer sig om (det må dog gerne dreje sig om skilte, for det er vores absolutte spidskompetence). 

Aftal et møde med os for at diskutere dine behov. Vi kan hjælpe dig godt fra start og oprette en virksomhedskonto. På den måde kan du nemt vende tilbage og bestille skilte, som er tilpasset præcist efter din virksomhed.

Hvad synes vores kunder?