Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om messingskilte

Vil du have et stilfuldt dørskilt i messing eller et mærkeskilt i messing? Vi har flere flotte messingskilte i forskellige udførelser og størrelser. Vores messingskilte er slidstærke, vejrbestandige og har en høj kvalitet. De egner sig både til indendørs og udendørs brug.

Alle vores messingskilte fremstilles med digitalprint, dvs. tekst og billede printes digitalt i en UV-printer. Tekst og motiv lakeres afslutningsvis af hensyn til en optimal holdbarhed.

Dørskilte i messing

Byd dine gæster velkommen med et flot dørskilt i messing. Vi kan tilbyde alt fra stilfulde messingskilte i klassisk udformning til blanke skilte i en mere moderne stil. Hos os finder du skilte i forniklet messing (sølv), forkromet og børstet messing. Disse kan bestilles i forskellige former. I Skiltomaten vælger du selv den ønskede form. 

Mærkeskilte i messing

Vi tilbyder mærkeskilte eller mærkeplader i to forskellige udførelser: messing og forniklet messing (sølv). Disse kan bestilles med eller uden skruer. I Skiltomaten kan du efterfølgende tilføje en valgfri skrifttype på skiltet.

Fastgøringsmetode – Skrue

Tilgængelige fastgøringsmetoder

Skrue
Tape
Skrue & tape

Hvad synes vores kunder?