Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om Eco Board

Eco Board er et miljøvenligt og prisbilligt materiale bestående af kvalitetskarton med træfiberkerne af mærket Katz.

Det lette og stive materiale egner sig perfekt til skiltning indendørs og har flere anvendelsesområder.

Hængende displayskilte er en fleksibel måde til at formidle sit budskab på, hvad enten det er i butikken, på en messe eller i forbindelse med et markedsføringsarrangement. Det lette, slidstærke og stive materiale kan nemt monteres med wire fra loftet og tiltrækker sig opmærksomhed fra lang afstand.

Materialet har en tykkelse på 2 mm og fremstilles med digitaltryk på en glat, mat og lamineret overflade, som giver klare, flotte farver af høj kvalitet. Vores Eco Boards kan designes i størrelser op til 700 x 1000 mm og bestilles med skrue, tape eller med hængende fastgøring (med wire fra loftet).

Vi tilbyder også Eco Board-navneskilte i forskellige former, som kan bestilles med nål eller magnet. Disse egner sig fremragende til messer, konferencer, møder eller seminarer. Vores navneskilte i Eco Board er et perfekt produkt, hvis man leder efter flotte navneskilte til brug i en begrænset periode.

Katz Display Board tilhører gruppen af miljøvenlige papir-/papprodukter og kan genvindes som brændbart affald. Pladerne er PEFC-certificerede og indeholder ingen giftige tilsætningsstoffer.

Anvendelsesområde

  • Hængende display (POS) - markedsføring af nye produkter, kampagner, events m.m. Skiltene anvendes for at tiltrække opmærksomhed og anvendes ofte i en begrænset periode.
  • Indendørs skiltning
  • Navneskilte - perfekt som navneskilte til kortvarige arrangementer som f.eks. messer, kurser, seminarer eller konferencer.

Fastgøringsmetode - Wireophæng i loft

Tilgængelige fastgøringsmetoder

Skrue
Tape
Skrue med skruehætte
Hængende
Wireophæng i loft
Flagholder

Hvad synes vores kunder?