Klik her for at begynde at designe dit skilt

Klistermærker

Overføringsbilleder, ofte kaldet stickers, stafferinger eller klistermærker, er velegnede til bildekoration, vinduesdekoration, messemateriale, mærkning og vægtekster. De trykkes i farve, og du kan både tilføje farvebilleder og vælge farve til baggrund, tekst og ramme. Vi printer vores klistermærker på en PVC folie af høj kvalitet.

De mindste klistermærker, vi tilbyder, er 30 x 30 mm, og de største er 1200 x 1000 mm. Du kan overføre dine egne billeder i farver til dit klistermærke, og du kan desuden få tekst og enklere billeder i præcis den farve du ønsker, ved at vælge den ønskede farve på farvepaletten i Skiltomaten. Lav dit eget klistermærke som passer til dine behov.

Vores klistermærker kan bestilles konturskåret. I Skiltomaten vælger du, hvilken størrelse du ønsker. Størrelsen baseres på, hvor meget overflade du ønsker omkring objektet (din tekst eller dit billede).

Et klistermærke får altid en baggrund. Hvis man ikke ønsker at se baggrunden, men kun tekst og billede, bør man i stedet vælge en folietekst.

Anvendelsesområder

Klistermærker er et godt valg, når man vil skilte med klistermærker i flere farver eller ønsker en speciel farve på tekst eller billede. Eksempler på anvendelsesområder er:

  • Virksomheder, som vil skilte på sine biler eller vinduesruder, kan anvende klistermærker, hvis man vil have dem i farver, måske med virksomhedens eget logo i de helt rigtige farver. Til ensfarvede tekster og enklere billeder i en standardfarve er en folietekst at foretrække, fordi man får sin tekst konturskåret uden baggrund. Du kan også vælge at montere et magnetskilt på bilen i stedet, hvis du ikke vil have et fastmonteret klistermærke eller folietekst.
  • Ved mærkning af kasser, opbevaringsskabe og andet er klistermærker en enkel og fleksibel måde at skabe orden på.
  • En restaurant, butik eller café, som vil markedsføre sig direkte på indgangsdøren eller vinduerne, kan nemt gøre dette med klistermærker.

Påsætning af klistermærke

Se denne video for at få oplysninger om, hvordan man fastgør et klistermærke. Skraberen, som anvendes i videoen, følger med hver ordre.

Sørg for, at den overflade, som klistermærket skal fastgøres på, er tør og fri for snavs og fedt. Begynd derfor altid med at rengøre overfladen og fjerne eventuel fedt.

Created with Fabric.js 1.7.9 50%

Klistermærke

160x98 mm

52 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.9 BRANDSLUKKERE

Klistermærke

200x200 mm

89 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.9 No food or drink

Klistermærke

180x220 mm

88 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 2.7.0 VIDEO-OVERVÅGNING

Klistermærke

100x100 mm

52 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.19 Andgang forbudt

Klistermærke

210x148 mm

74 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.22 PARIS TOKYO LONDON BERLIN NEW YORK

Klistermærke

300x400 mm

162 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.22 P

Klistermærke

200x200 mm

89 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 2.7.0 TRANSPORT HEST

Klistermærke

300x150 mm

89 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 2.7.0

Klistermærke

42x30 mm

39 kr inkl. moms

Hvad synes vores kunder?