Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om klistermærker

Overføringsbilleder, ofte kaldet stickers, stafferinger eller klistermærker, er velegnede til bildekoration, vinduesdekoration, messemateriale, mærkning og vægtekster.

Vores klistermærker består af PVC-film eller printvinyl af høj kvalitet og fås i størrelser fra 15 x 15 mm op til 1200 x 1000 mm. I Skiltomaten kan du nemt designe klistermærker helt efter dine egne ønsker. Upload et billede eller logo, og tilføj valgfri tekst i ønsket skrifttype og størrelse. Hvis du ønsker klistermærker med transparent baggrund, kan du nemt tilvælge dette alternativ.

Hos os har du også mulighed for at få konturskåret dit klistermærke. Du vælger selv, hvilken størrelse du ønsker på konturskæringen. Størrelsen baseres på, hvor meget overflade du ønsker omkring objektet (din tekst eller dit billede).

Et klistermærke får altid en baggrund. Hvis man ikke ønsker at se baggrunden, men kun tekst og billede, bør man i stedet vælge en folietekst.

Anvendelsesområder

Klistermærker er et godt valg, når man vil skilte med klistermærker i flere farver eller ønsker en speciel farve på tekst eller billede. Eksempler på anvendelsesområder er:

Gulvklistermærker

Slidstærke klistermærker i mat vinyl til gulvmontering indendørs, eksempelvis i butikker, indkøbscentre, lufthavne og perroner. Vores selvklæbende gulvklistermærker er slidstærke og modstandsdygtige og lamineres med et gulvlaminat, som giver en god beskyttelse og endvidere er skridsikre. Skridsikringsklasse R10 i henhold til DIN 51130.

Køretøjsklistermærker

Virksomheder, som vil skilte på sine biler eller vinduesruder, kan anvende klistermærker, hvis man vil have dem i farver, måske med virksomhedens eget logo i de helt rigtige farver. Til ensfarvede tekster og enklere billeder i en standardfarve er en folietekst at foretrække, fordi man får sin tekst konturskåret uden baggrund. Du kan også vælge at montere et magnetskilt på bilen i stedet, hvis du ikke vil have et fastmonteret klistermærke eller folietekst.

Klistermærker til opmærkning

Ved mærkning af kasser, opbevaringsskabe og andet er klistermærker en enkel og fleksibel måde at skabe orden på.

Reklameklistermærker

En restaurant, butik eller café, som vil markedsføre sig direkte på indgangsdøren eller vinduerne, kan nemt gøre dette med klistermærker.

Påsætning af klistermærke

Klistermærker bør monteres på tørre og plane til let buede overflader. Sørg for, at den overflade, som klistermærket skal fastgøres på, er tør samt fri for snavs og fedt. Begynd derfor altid med at rengøre overfladen og fjerne eventuel fedt. Det kan endda være en god idé at vaske overfladen med et affedtningsmiddel, før klistermærket påsættes.
 
Ved lave udendørstemperaturer (under +10-15 grader) anbefaler vi, at du opvarmer den overflade, som klistermærket skal monteres på. Du kan eksempelvis bruge en varmepistol eller en hårtørrer. Dette gør, at klistermærket hæfter bedre, og der er mindre risiko for, at klistermærket går i stykker. En skrabe følger med hver ordre.


Hyppige spørgsmål og svar om klistermærker

Hvor finder klistermærker anvendelse?

Vores klistermærker eller stickers egner sig til både indendørs og udendørs brug og kan sættes på tørre, rene og plane overflader. Klistermærkerne er slidstærke og tåler vejr og vind. Hos os kan du lave dine egne klistermærker, f.eks. gulvklistermærker, bilklistermærker, MC-klistermærker, vinduesklistermærker, cross-klistermærker, hjelmklistermærker, vægklistermærker, klistermærker til hestestransporten eller mærkningsetiketter m.m.

Kan jeg bestille transparente klistermærker?

Ja. Til dig, som ikke ønsker nogen baggrund, tilbyder vi transparente klistermærker. Du kan nemt uploade billeder og føje en valgfri tekst til dit klistermærke. Vælg derefter baggrundstype. Hvis du vil have en farvet baggrund, vælger du den ønskede farve i farvepaletten i Skiltomaten. Hvis du blot vil have udskårne tal eller bogstaver, anbefaler vi i stedet udskåret folie eller vinyltekst.

Kan jeg bestille konturskårne klistermærker? 

Ja. Til dig, som vil have figurskårne klistermærker, uden kanter eller ramme, tilbyder vi konturskæring i tre forskellige størrelser. Konturskårne klistermærker passer godt, hvis man ønsker et enkelt virksomhedslogo på bilen, som vinduesdekoration eller andet. Upload et valgfrit billede eller en valgfri tekst i Skiltomaten, så tilpasses figurskæringen efter dine objekter.

Kan jeg uploade mine egne billeder til et klistermærker?

Ja. Du kan uploade dine egne billeder, logoer eller vælge blandt de eksisterende billedmotiver i Skiltomaten. Billederne kan forstørres eller formindskes efter overførslen, og du kan selv vælge motivets placering på klistermærket. Vi printer med UV-tryk på alle typer af klistermærker.

Hvad koster et klistermærke?

Prisen på klistermærker varierer afhængigt af ordremængde, design og størrelsen af produktet. I Skiltomaten vises prisen, mens du designer dit klistermærker eller din sticker. Vi tilbyder en mængderabat, som baseres på antallet af artikler. Jo flere artikler der bestilles, desto større bliver rabatten. For at se hvilken rabat der fratrækkes, kan du prøve at lægge et klistermærke i indkøbskurven og derefter øge antallet.

Hvordan fremstilles klistermærker?

Vores klistermærker består af slidstærk vinyl, som fremstilles med digitaltryk i en UV-printer. Materialet i høj kvalitet er beregnet til skrappe vejrforhold og har en høj vedhæftningsevne. Hos os kan du bestille klistermærker fra 15 x 15 mm op til 1200 x 1000 mm.

Hvilke klistermærker er mest populære?

Både privatpersoner og virksomheder bestiller klistermærker. Da behovene er forskellige, er der også forskel på de produkter, som bestilles i Skiltomaten. En del virksomheder bestiller advarselsklistermærker til arbejdspladsen, restauranter bestiller ofte rygning forbudt-klistermærker for at informere om, hvad der gælder indendørs, mens butikker bestiller klistermærker med information om tilbud.

Blandt privatpersoner er det populært at designe sjove klistermærker, dyreklistermærker eller klistermærker til barneværelset med barnets navn.

Påsætning af klistermærker

Se denne video for at få oplysninger om, hvordan man fastgør klistermærker. Skraberen, som anvendes i videoen, følger med hver ordre.

Tilgængelige fastgøringsmetoder

Selvklæbende
Selvklæbende gulv

Hvad synes vores kunder?