Information om COVID-19: vi producerer og leverer, som vi plejer.

Læs mere.

Klik her for at begynde at designe dit skilt

Klistermærker

Skab din egen klistermærke med valgfri tekst og design, eller vælg blandt vores færdigdesignede eksempler.

Kundetilfredshedsgaranti
Lave priser
Hurtig levering
Nemt at bestille
Vi klimakompenserer!

Overføringsbilleder, ofte kaldet stickers, stafferinger eller klistermærker, er velegnede til bildekoration, vinduesdekoration, messemateriale, mærkning og vægtekster.

NYHED: Selvklæbende klistermærker beregnet til gulvmontering! Vi tilbyder et slidstærkt og bæredygtigt materiale i vinyl med beskyttende laminat til gulvmontering indendørs. Læs mere.

Vores klistermærker består af PVC-film eller printvinyl af høj kvalitet og fås i størrelser fra 15 x 15 mm op til 1200 x 1000 mm. I Skiltomaten kan du nemt designe klistermærker helt efter dine egne ønsker. Upload et billede eller logo, og tilføj valgfri tekst i ønsket skrifttype og størrelse. Hvis du ønsker klistermærker med transparent baggrund, kan du nemt tilvælge dette alternativ.

Populære eksempler på klistermærker

Created with Fabric.js 3.6.3

Klistermærke

250 x 200 mm

208 kr

Created with Fabric.js 3.6.3

Klistermærke

250 x 250 mm

196 kr

Created with Fabric.js 1.7.9 50%

Klistermærke

160 x 98 mm

54 kr

Created with Fabric.js 2.7.0 TRANSPORT HEST

Klistermærke

300 x 150 mm

91 kr

Created with Fabric.js 1.7.9 BRANDSLUKKERE

Klistermærke

200 x 200 mm

91 kr

Created with Fabric.js 2.7.0 VIDEO-OVERVÅGNING

Klistermærke

100 x 100 mm

54 kr

Created with Fabric.js 1.7.19 Andgang forbudt

Klistermærke

210 x 148 mm

75 kr

Created with Fabric.js 1.7.9 No food or drink

Klistermærke

180 x 220 mm

90 kr

Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Tilpas skilt

Information om klistermærker

Hos os har du også mulighed for at få konturskåret dit klistermærke. Du vælger selv, hvilken størrelse du ønsker på konturskæringen. Størrelsen baseres på, hvor meget overflade du ønsker omkring objektet (din tekst eller dit billede).

Et klistermærke får altid en baggrund. Hvis man ikke ønsker at se baggrunden, men kun tekst og billede, bør man i stedet vælge en folietekst.

Anvendelsesområder

Klistermærker er et godt valg, når man vil skilte med klistermærker i flere farver eller ønsker en speciel farve på tekst eller billede. Eksempler på anvendelsesområder er:

Gulvklistermærker

Slidstærke klistermærker i mat vinyl til gulvmontering indendørs, eksempelvis i butikker, indkøbscentre, lufthavne og perroner. Vores selvklæbende gulvklistermærker er slidstærke og modstandsdygtige og lamineres med et gulvlaminat, som giver en god beskyttelse og endvidere er skridsikre. Skridsikringsklasse R10 i henhold til DIN 51130.

Køretøjsklistermærker

Virksomheder, som vil skilte på sine biler eller vinduesruder, kan anvende klistermærker, hvis man vil have dem i farver, måske med virksomhedens eget logo i de helt rigtige farver. Til ensfarvede tekster og enklere billeder i en standardfarve er en folietekst at foretrække, fordi man får sin tekst konturskåret uden baggrund. Du kan også vælge at montere et magnetskilt på bilen i stedet, hvis du ikke vil have et fastmonteret klistermærke eller folietekst.

Klistermærker til opmærkning

Ved mærkning af kasser, opbevaringsskabe og andet er klistermærker en enkel og fleksibel måde at skabe orden på.

Reklameklistermærker

En restaurant, butik eller café, som vil markedsføre sig direkte på indgangsdøren eller vinduerne, kan nemt gøre dette med klistermærker.

Påsætning af klistermærke

Se denne video for at få oplysninger om, hvordan man fastgør et klistermærke. Skraberen, som anvendes i videoen, følger med hver ordre.

Sørg for, at den overflade, som klistermærket skal fastgøres på, er tør og fri for snavs og fedt. Begynd derfor altid med at rengøre overfladen og fjerne eventuel fedt.

Tilgængelige fastgøringsmetoder

Selvklæbende
Selvklæbende gulv

Hvad synes vores kunder?