Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om træskilte

Byd gæster velkommen med et gemytligt træskilt, eller hæng tankevækkende ord op i hjemmet – en hyggelig indretningsdetalje. Design træskilt med egen tekst i valgfrit design, direkte på hjemmesiden.

Notér, at vores træskilte kun er beregnet til indendørs brug.

Træskilte med egen tekst

Træskilte anvendes ofte, når man vil formidle en varmere og mere gammeldags fornemmelse. Hos os kan du lave personlige træskilte med egen tekst, som gør huset eller sommerhuset mere hyggeligt. Gennem valg af skrifttype kan du designe træskilte, som passer i forskellige miljøer. Foretrækker du klassiske træskilte, en mere rustik stil eller et moderne enkelt udseende?

Fremstilling og materiale

Vores træskilte består af MDF med træfiner i træsorterne birk og eg. Materialet har en tykkelse på 4 mm. Da materialet er ubehandlet er det kun beregnet til indendørs brug. Vores træskilte fremstilles med tryk i en UV-printer, hvilket betyder, at du kan overføre billeder og tekst i flere farver. Du vælger den ønskede træsort, farve, form, fastgøringsmetode og størrelse i Skiltomaten. I Skiltomaten kan du bestille træskilte op til 1100 x 1100 mm. Træskilte kan fastgøres med skrue eller tape, hængende på væggen eller ved hjælp af vægafstand.

Anvendelsesområder

Nogle almindelige anvendelsesområder er:

  • Dørskilte og andre indretningsskilte indendørs – f.eks. til badeværelset, toilettet, soveværelset eller saunaen, når man vil formidle et blødere og varmere udtryk, end hvad et plastikskilt gør. Et velkommenskilt eller et træskilt med tekst eller et budskab kan give et rum en hyggelig eller hjemlig fornemmelse.
  • Skilte til sine husdyr – f.eks. til husdyrets sove- eller spiseplads.
  • Træskilte som indretningselement, f.eks. på en restaurant, i en reception eller i en entré, hvor man vil skabe en hyggelig, afslappet og naturlig stemning for gæster og besøgende.

Fastgøringsmetode – Skrue

Tilgængelige fastgøringsmetoder

Skrue
Skrue med skruehætte
Tape
Flagholder
Hængende
Vægafstand
Wireophæng i loft

Hvad synes vores kunder?