Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om rustfri skilte

Rustfri skilte er det bedste alternativ til mærkning i krævende miljøer. Vores skilte i rustfrit stål er perfekte til alle former for industrimærkning, til installationer og anlæg, men også til mærkning af maskindele og apparater.

Skiltene består af rustfrit, syrefast stål og fremstilles ved hjælp af laserætsning. Et skilt i rustfrit stål kan placeres i praktisk taget alle miljøer, så du slipper for at bekymre dig om slitage ved montering i udendørs miljøer. Materialet tåler høje temperaturer, slitage og kemikalier.

Bestil rustfri skilte online

Design dine egne skilte i rustfrit stål i valgfri udførelse i vores designværktøj – det er nemt og bekvemt. Vores rustfri skilte kan bestilles i tre forskellige størrelser. Alle skilte leveres med 3,5 mm borehuller, så du nemt kan montere skiltene på den ønskede overflade. I vores Skiltomat kan du nemt og bekvemt bestille rustfri skilte med valgfri tekst designet helt efter dine behov. Forsyn mærkeskilte med tal, bogstaver, en certificering eller et logo.

Hos os kan du bestille en hel nummerserie med skilte eller et enkelt mærkeskilt. Vil du bestille et større antal skilte i rustfrit stål? Vores kundeservice hjælper dig gerne med at afgive en bestilling eller udarbejde et tilbud, uanset om du bestiller som privatperson eller virksomhed.

Fastgøringsmetode – Skrue

Tilgængelige fastgøringsmetoder

Skrue
Tape
Hængende
Nøglering
S-krog

Hvad synes vores kunder?