Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om dørskilte

Et dørskilt fungerer som en første velkomst for besøgende – uanset om det er til hjemmet eller til en butik eller virksomhed. Derfor er det vigtigt, at skiltet er tydeligt udformet.

Et skilt til en dør kan være indbydende og varmt eller helt neutralt. Det kan også indeholde et budskab om, at der er indgang ved næste dør, eller at der er alarm på døren.

Vi tilbyder dørskilte i flere forskellige udførelser og materialer. Vælg mellem aluminium, plast, akryl, messing, træ, vinyltekst (konturskåret tekst og billede i vinyl) eller konturskårne skilte (akrylplast). Du bestemmer selv, hvordan dit dørskilt skal se ud ved at vælge materiale, fastgøringsmetode, farve, form og design.

Skiltets udformning afhænger helt af, hvad den person, der bor inde bag døren, ønsker at formidle. Det mest almindelige er dog, at et dørskilt placeres på ydersiden af et hus ved yderdøren for at byde velkommen til besøgende.

Dørskilt – mere end bare et navneskilt

Mange forbinder umiddelbart et dørskilt med et "Her bor-skilt", som er et skilt til yderdøren, der byder velkommen og fortæller, hvem der bor i hjemmet. Hvis man vil designe sit eget skilt til en yderdør, bør man gøre skiltet personligt og tænke over, hvad det skal formidle. Et unikt dørskilt fortæller ikke bare, hvem der bor i hjemmet, men kan også afspejle familiens personligheder og interesser. Prøv dig frem i vores Skiltomat – det gør nemlig en stor forskel, hvilken farve, form og skrifttype man bruger.

Ud over at pryde yderdøren er der også en række andre anvendelsesområder til dørskilte i hjemmet. Personlige skilte kan vise, hvilket barn der bor på hvilket værelse, eller man kan bruge dørskilte til at vise vej til toiletter.

Dørskilte er også velegnede til at vise, hvem der holder til i andre lokaler, f.eks. kontorer eller butikker. Et sådant skilt kan også fortælle om åbningstider eller fungere som adresseskilt. I offentlige lokaler er det også almindeligt at bruge skilte til at angive, hvor man finder WC, kosteskab og personalerum. 

Fastgøringsmetode – Skrue

Tilgængelige fastgøringsmetoder

Tape
Hængende
Skrue
Skrue med skruehætte
Sugepropper
Skilteholdere - dør/væg
Vægafstand
Selvklæbende
Tape

Hvad synes vores kunder?