Spring til hovedindhold

Integritetspolitik

Din tillid er vigtig for os. For at du skal føle dig sikker, når du besøger vores websted, overholder vi de lovbestemte regler for bearbejdning af personlige oplysninger. Nedenfor følger information om, hvordan vi indsamler, håndterer og anvender data. Følgende politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvilket oplysninger der indsamles fra dig. Vi beskriver også, hvordan vi bearbejder og anvender dataene. Du får også information om, hvem du kan henvende dig til vedrørende spørgsmål om vores datahåndtering. 

1. Ansvarlig

Den ansvarlige for indsamling, bearbejdning og anvendelse af personlige oplysninger er Signmax AB med organisationsnummer 556756-8760, ejer af varemærket Skiltmax. Signmax AB har følgende kontaktoplysninger:

E-mail:
info@skiltmax.dk

Telefon:
+46 31 44 81 78

Post: 
Signmax AB
Box 21
433 21 Partille, Sverige

Webadresse:
https://www.skiltmax.dk/

Det findes også en kontaktformular på følgende sider: 
https://www.skiltmax.dk/kontakt

2. Indsamling, bearbejdning og anvendelse af personlige oplysninger

Vi er ansvarlige for personlige oplysninger, hvad angår alle dine oplysninger, som deles direkte med os. Personlige oplysninger er oplysninger, som kan henføres til en fysisk person. Til disse hører eksempelvis navn, telefonnummer, adresse og e-mailadresse. 

Vi indsamler, gemmer og bearbejder dine oplysninger for at kunne ekspedere dine bestillinger. Dine personlige oplysninger deles kun med tredjepart, hvis dette er tilladt ifølge loven, herunder for at kunne ekspedere aftaler og inkassosager, eller hvis du tidligere har givet samtykke til dette. Dine oplysninger deles ikke med tredjepart til markedsføringsformål uden dit samtykke. For at vi kan ekspedere ordrer, får serviceleverandører, som vi samarbejder med, eksempelvis logistikvirksomheder, betalingsløsninger og banker, de oplysninger, som er nødvendige i forbindelse med ordrehåndteringen. De data, som overføres på denne måde, må vores serviceleverandører kun anvende til at udføre deres opgaver.

Vi gemmer dine kunde- og ordreoplysninger i syv år i overensstemmelse med den svenske bogføringslov.

Vi indsamler desuden information om din brug af vores websted gennem cookies. Udførlige oplysninger om hvilken information vi indsamler og hvorfor, fremgår af afsnit 8.

2.1 Registrering af kundekonto og ved bestilling

Alle besøgende, som opretter en kundekonto får adgangskodebeskyttet adgang til de oplysninger, som er gemt hos os. Her får du desuden adgang til oplysninger om tidligere bestillinger samt indstillinger vedrørende abonnement på nyhedsbrev. 

For at lægge en bestilling eller oprette en kundekonto skal følgende data oplyses. Det er obligatoriske oplysninger, som kræves, for at vi kan fuldføre vores forpligtelser i forbindelse med en bestilling. 

  • Din e-mailadresse
  • Dit navn
  • Din adresse
  • Dit telefonnummer (anvendes kun til advisering ved sporbar levering)
  • Din adgangskode

2.2 Design af skilte

Ved design af skilte gemmer vi det indhold, du placerer på skiltet, sammen med øvrige oplysninger, som er nødvendige for at kunne ekspedere din bestilling. Vi deler aldrig information om dine skilte med andre konti eller tredjepart til markedsføringsformål. 

2.3 Håndtering af betalinger

Du kan betale sikkert med kort. Din betaling håndteres af Adyen B.V. med sikker kryptering og i overensstemmelse med strenge bankstandarder. Dine kortoplysninger sendes direkte til Adyen B.V. Vi har via Adyen B.V. adgang til kortindehaverens navn, korttypen og de 4 sidste cifre i kortnummeret samt IP-nummeret for betalingen. Denne information har vi adgang til for at kunne håndtere tilbagebetalinger og udrede forkerte trækninger. Kun dem hos os, som har til opgave at håndtere eksempelvis tilbagebetalinger, har adgang til disse oplysninger.

Betalinger via PayPal håndteres af PayPal (de er personoplysningsansvarlige for databehandlingen), og vi har adgang til visse oplysninger via PayPal for at kunne håndtere betalingen og ved behov udrede eventuelle forkerte betalinger. Yderligere information om, hvordan PayPal håndterer dine personlige oplysninger fremgår af PayPals erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger: https://www.paypal.com/dk/webapps/mpp/ua/privacy-prev.

For øvrige direkte betalingsmetoder håndterer vi, for så vidt betalingsmetoden kræver det, e-mailadresse, IP-nummer, telefonnummer, kontonummer og navn. For betaling via faktura håndteres de personlige oplysninger, som er en del af fakturaen, og de indgår i bogføringen i henhold til den svenske bogføringslov (1999:1078). Oplysningerne gemmes i det aktuelle skatte år plus 7 år.

2.4. Nyhedsbrev

Vi anvender den e-mailadresse, som du har oplyst, til udsendelse af nyheder og tilbud. Vi har brug for dit samtykke for at tilføje dig som privatperson som abonnent. Hvis du ikke længere vil abonnere på vores nyhedsbrev, kan du opsige abonnementet helt gratis ved at klikke på linket i hver udsendelse, via kontaktoplysninger, som nævnes i afsnit 1, og via indstillingerne i kundezonen.

Dine oplysninger deles ikke med tredjepart til andre formål end at informere dig om vores nyheder, produkter og tilbud.

2.5 Websporing

Vi indsamler data om, hvordan du bruger og navigerer på vores websted. Dataene indsamles på grund af vores legitime interesse i at forbedre kvaliteten. Yderligere oplysninger fremgår af afsnit 8. 

2.6 Kundernes mening

Dine kontaktoplysninger kan deles med tredjepart på grund af vores legitime interesse for kundernes mening. Dine oplysninger anvendes kun til dette formål og deles ikke med tredjepart til markedsføringsformål. 

2.7 Kundeservice

Ved kontakt med vores kundeservice håndterer vi de personlige oplysninger, som du angiver, for at kunne håndtere din henvendelse. Dine oplysninger anvendes ikke til andre formål og slettes senest efter 12 måneder.

2.8 Sociale medier

Personlige oplysninger, som gøres tilgængelige for os på sociale medier, følger politikken for beskyttelse af personlige oplysninger på den respektive platform. Vi administrerer indholdet og sletter eventuelt ulovligt indhold. Hvis kommunikation på sociale medier bliver en sag for kundeservice, håndteres oplysninger i overensstemmelse med politikken for kundeservice beskrevet ovenfor.

2.9 Konkurrencer

Ved konkurrencer anvender vi dine oplysninger for at kunne informere dig, hvis du har vundet noget.

3. Kredittjek

Vi forbeholder os retten til at foretage et kredittjek før produktion og levering af din bestilling. Til dette formål overfører vi de personlige oplysninger, som er nødvendige for at udføre et kredittjek, til et kreditoplysningsfirma. 

3.1 Rekruttering

Ved ansøgninger til ledige stillinger og ved uopfordrede ansøgninger indsamler vi de oplysninger, som er nødvendige for at muliggøre rekrutteringsprocessen. Dine oplysninger anvendes ikke til andre formål og slettes senest efter 24 måneder, hvis du ikke har givet samtykke til, at vi må beholde dine oplysninger i vores emnedatabase.

4. Overførsel af personlige oplysninger til tredjeland

Vi bestræber os altid på at bearbejde dine oplysninger inden for EU/EØS. Disse oplysninger kan dog i visse tilfælde overføres til og bearbejdes i lande uden for EU/EØS af en leverandør eller en underleverandør. Da vi er fast besluttede på at beskytte dine oplysninger, vil vi træffe alle rimelige juridiske, tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre en sikker bearbejdning af dine oplysninger med et passende beskyttelsesniveau, som kan sammenlignes med og er på samme niveau som den beskyttelse, der tilbydes i EU/EØS.

4.1 Markedsføring og profilering

For at kunne give dig de bedst mulige oplysninger og tilbud bruger vi nogle gange kundematchning, når vi annoncerer på tredjepartsplatforme. Ved hjælp af de kontaktoplysninger, du har givet os, kan tredjeparter som Meta og Google matche dig med de oplysninger, du har givet os. Når dette er gjort, kan du modtage meddelelser og oplysninger, som vi antager er af interesse for dig. De mest almindeligt anvendte data omfatter e-mail og telefonnummer, men andre kontaktoplysninger som navn, by, postnummer, amt, land, alder, mobilannoncør-ID og mobilenheds-ID kan også forekomme.

Dine kontaktoplysninger sendes krypteret til tredjeparter, hvor der foretages et automatisk match, hvis du er en registreret bruger med de samme kontaktoplysninger. Når matchet er gennemført, vil disse data blive slettet.

Bemærk venligst, at de oplysninger, vi deler om dig, ikke kan bruges af tredjeparter til andre formål. I øjeblikket bruger vi kundematchning på Google- og Meta-platformene.

5. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har indsamlet om dig. Du kan få information om, hvilke oplysninger vi har gemt om dig inden for rimelig tid og uden omkostninger for dig. Hvis du have indsigt i alle oplysningerne eller visse dele af disse, bedes du kontakte os via kontaktoplysningerne i afsnit 1.

Du har desuden ret til at få korrigeret eller slettet dine oplysninger. Hvis du har indsigelser mod vores indsamling eller anvendelse af dine data, kan du sende os din indsigelse ved hjælp af kontaktoplysningerne i afsnit 1. 

Vi ønsker at sikre, at vores oplysninger er opdaterede og korrekte. Du kan bede os om at korrigere oplysninger, som efter din mening er forkert. 

Du kan når som helst tilbagekalde dit samtykke til, at dine personlige oplysninger anvendes til markedsføringsformål. Det kan gøres via linket i hvert nyhedsbrev, via kontaktoplysningerne, som nævnes under afsnit 1, samt under indstillingerne i kundezonen.

Du har altid ret til at give din mening til kende og indsende en klage over vores behandling af personlige oplysninger. I så fald retter du henvendelse til en tilsynsmyndighed. I Danmark skal du henvende dig til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/).

6. Logfiler

Hver gang du besøger Skiltmax’ websider, overfører webbrowseren brugerdata, som gemmes i logfiler, de såkaldte serverlogfiler. De dataposter, som gemmes i denne forbindelse, indeholder følgende oplysninger: Dato og tidspunkt for besøg, navnet på den hentede webside, IP-adresse, den overførte datamængde og produkt- og versionsoplysninger for den anvendte webbrowser. Desuden logges ordre- og kundeoplysninger.

Disse logfildataposter anvendes hovedsageligt af os for at finde og afhjælpe eventuelle fejl. Logfilerne er kun tilgængelige for vores udviklere og slettes automatisk efter 30 dage.

Ingen adgangskoder eller følsomme betalingsoplysninger logges eller gemmes på vores servere.

7. Sikker dataoverførsel

Dine personlige oplysninger overføres sikkert med kryptering hos os. Dette gælder naturligvis også, når du bestiller, når du betaler, og når du logger på som kunde. Vi anvender krypteringssystemet SSL (Secure Socket Layer).

Desuden arbejder vi aktivt med at sikre vores websted, vores systemer og vores organisation mod tab, ødelæggelse, adgang, ændringer eller distribution af dine data gennem uautoriserede personer.

8. Cookies

Vi ønsker, at du får en god oplevelse på vores websted, og vi anvender derfor cookies, webanalysetjenester og plugins til sociale medier inden for rammerne af artikel 6.1.f i EU’s persondataforordning (GDPR). Det er ikke noget krav at skulle acceptere cookies for at besøge vores websted. Hvis du ikke tillader, at vi anvender cookies, vil webstedets funktionalitet dog være begrænset, og du vil ikke kunne bestille vores produkter. 

Hvad der cookies? Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer, og som indeholder visse indstillinger og oplysninger om din brug af internettet, som udveksles med vores system via webbrowseren. Oplysningerne anvendes blandt andet, for at webstedets funktioner fungerer, for at forbedre brugeroplevelsen gennem indsamling af statistik fra besøgende, for at kunne give relevante tilbud og måle annoncers effektivitet samt for at udføre visse kundeservicefunktioner. Oplysninger om alle cookies og deres anvendelsesområde fremgår af afsnit 6.1.  

Vi gemmer ingen følsomme oplysninger eller oplysninger, der kan henføres til din person, i de cookies, som vi opretter.

Sådan undgår du cookies. Hvis du ønsker at undgå brugen af cookies, kan du indstille din webbrowser til ikke at acceptere cookies eller deaktivere dem separat ved at installere en såkaldt opt out-cookie. Husk, at deaktiveringen skal foretages i alle de webbrowsere, du anvender. Se webbrowserens hjælpesider for at få yderligere oplysninger. Bemærk dog, at flere af funktionerne på vores websted ikke længere vil fungere korrekt, hvis du deaktiverer brugen af cookies. Ved at bruge vores websted skiltmax.dk accepterer du anvendelsen af cookies.

8.1 Hvilke cookies anvender vi?


Hvad synes vores kunder?