Spring til hovedindhold

Forbudsskilte

Aluminiumskilte, 500x175 mm, Aluminium, Skrue

606.00 kr

Pris inkl. moms

Kundetilfredshedsgaranti
Hurtig levering

Produktinformation

Type:

Aluminiumskilte

Bredde:

500 mm

Højde:

175 mm

Tykkelse:

1,5 mm

Materiale:

Aluminium

Fastgøring:

Skrue

Produktbeskrivelse

Man kan bruge skilte til at vise, at folk ifølge loven har adgang forbudt til bestemte områder, eller at man ikke må filme/fotografere.

Skilte kan også fortælle omgivelserne, at vandet ikke bør drikkes, eller at der ikke må ryges.

Forbudsskilte bør være tydeligt udformede, når de viser de love og regler, der gælder, så alle nemt forstår dem og kan tage budskabet til sig. Tydelighed er vigtigt, uanset om man ønsker at fortælle, at der er adgang forbudt, eller at man ikke må ryge.

Hvilket budskab ønsker du at formidle med dit forbudsskilt? Ønsker du at fortælle, at rygning er forbudt, eller at der ikke må luftes hunde i området? Ud over budskabet er det en god ide at tænke over design, farve og form, så der opnås det bedste resultat.

Personlige forbudsskilte – tips

Der er mange faktorer, som bestemmer, hvor tydeligt et forbudsskilts budskab er. Det spiller naturligvis en stor rolle, hvad der skrives på skiltet, for eksempel adgang forbudt, men ud over teksten er det også godt at tænke over farve og form ved design af et skilt. 

Kort og tydelig tekst

Et kort budskab er ofte lig med et tydeligt budskab. Forsøg at holde budskabet på så få ord som muligt, så modtageren nemmere ser skiltet og tager budskabet til sig. 

Farve

Personlige forbudsskilte kan laves med valgfri farver og former. Hvis du ønsker at opnå den bedste effekt, kan du bruge rødt/sort design med en hvid baggrund eller rødt/sort design med en gul baggrund. Disse kombinationer er de mest udbredte for forbudsskilte.

Form

Et forbudsskilt er stærkt forbundet med en rød cirkel med en diagonal streg gennem. Inde i cirklen vises det, der er forbudt at gøre. Det kan være en fordel at benytte dette format, da det generelt er forbundet med forbud. Hvis man ser et sådant skilt, forstår man med det samme, at noget er forbudt – spørgsmålet er bare hvad. 

Både tekst og billede

Forbudsskiltet bliver ekstra tydeligt og nemt at tolke, hvis tekst og billede kombineres.

Påsætning af klistermærker

Se denne video for at få oplysninger om, hvordan man fastgør klistermærker. Skraberen, som anvendes i videoen, følger med hver ordre.

Hvad synes vores kunder?