Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Yderligere oplysninger om adresseskilte

''Jeg bestilte et adresseskilt for at vise mine gæster, hvor jeg bor, og for at sætte et personligt præg på mit hjem – det der lille ekstra, som manglede, efter at jeg var flyttet ind.” 

Det siger en af mange kunder, som har købt adresseskilte fra os. I dette tilfælde havde skiltet oplysninger såsom efternavn, gadenavn og husnummer. Som prikken over i'et købte kunden også et matchende skilt med husets eget navn.

Præcis som kunden ovenfor kan du montere dit adresseskilt på stakittet omkring grunden. Du kan også anskaffe et adresseskilt til postkassen eller hvorfor ikke på husfacaden? På privatveje forekommer det også, at et adresseskilt monteres på en stolpe for at advare bilister om, hvilken vej de færdes på. 

Uanset formål eller monteringssted har vi alt, hvad du har brug for. Vælg mellem flere forskellige materialer og fastgøringsmetoder til dine adresseskilte. Vi anbefaler, at du vælger et materiale, som holder længe udendørs og ikke mister hverken farven eller "grebet". Endvidere er det godt, at skiltet kan ses tydeligt fra gaden, frem for alt hvis udrykningskøretøjer skal finde adressen hurtigt. 

Her kan du se, hvilke af vores materialer der passer til adresseskilte og holder i 7-10 år, inden farve, beslag eller andet mister kvalitet.

Aluminiumsskilte, konturskårede skilte, indgraverede plastikskilte, folietekster og rustfrie skilte.

 Adresseskilt – facade

Husfacaden er et almindeligt sted at montere sit adresseskilt. Oftest i nærheden af indgangen. Det kan være et husnummer, navnet på beboerne i huset eller gadenavnet.

Forslag til skiltemateriale til stakit: Konturskårede skilte, aluminiumsskilte, aluminiumsskilte i emaljestil, indgraveret plastik.

 Adresseskilt – postkasse

 Adresseskilte på postkasser er mindre og indeholder oftest navn og husnummer.

Forslag til skiltemateriale til postkasse: Rustfrit stål, indgraveret plastik eller folietekster.

 Adresseskilt – stakit

 Adresseskilte på stakittet kan ses som et supplement til eksempelvis husfacaden. Her kan du være lidt mere kreativ, giv huset et navn, skriv et lille budskab, eller gå den klassiske vej med husnummer og navn. 

 Forslag til skiltemateriale til stakit: Aluminiumsskilte, aluminiumsskilte i emaljestil og indgraveret plastik

Hvad synes vores kunder?