Spring til hovedindhold

Udendørsskilt

Konturskårede skilte, 570x99 mm, Plast, Tape

700.00 kr

Pris inkl. moms

Kundetilfredshedsgaranti
Hurtig levering

Produktinformation

Type:

Konturskårede skilte

Bredde:

570 mm

Højde:

99 mm

Tykkelse:

3,2 mm

Materiale:

Plast

Fastgøring:

Tape

Produktbeskrivelse

Vores udendørsskilte fås i mange forskellige materialer og størrelser – de er perfekte til præsentation af dit brand, information af folk eller dekoration af facaden eller andre overflader udendørs.

Design et personligt udendørsskilt til huset, barskilt, restaurantskilt eller et udendørsskilt til din have. Lad vores skilteeksperter hjælpe dig, eller design dit eget i vores Skiltomat. Vores udendørsskilte er slidstærke og vejrresistente. Vælg mellem flere forskellige materialer.

Hvad er det bedste materiale for udendørsskilte?

Vi tilbyder en bred vifte af materialer, som er beregnet til at modstå skrappe betingelser såsom vind, regn og kulde.

Udendørsskilte i metal

Vores førsteklasses metalskilte er slidstærke og vejrresistente, perfekte til udendørs brug. Der er fremstillet af aluminium og har en levetid på cirka 10 år udendørs. Udendørsskilte i aluminium kan også bestilles som reflekterende skilte.

Udendørsskilte i akryl

Akrylskiltene, eller Perspex-skilte, har også en levetid på cirka 10 år og anvendes ofte som facadeskilte, eksempelvis ved siden af indgangen. Vi anvender digital print til akrylskiltene. Akrylskiltene giver din virksomhed et professionelt og flot udtryk.

Udendørsskilte i plastik

Ved brug af udendørsskilte i plastik anbefaler vi vores indgraverede plastikskilte. De har en levetid udendørs på op til 10 år og er fremstillet af plastiklaminat i to lag. Tekst og billede indgraveres med laser, så det nederste lag er synligt – tekst-/billedfarven. Vi har også plastikskilte med farveprint, men vi anbefaler dem ikke til udendørs brug.

Udendørsskilte med tekst

Udendørsskilte med tekst kan være enten folieskilte eller konturskårede skilte. Folietekster kan monteres på biler, vinduer eller vægge og leveres i flere farver. De er UV-resistente og har en levetid på cirka 10 år udendørs.

Vores konturskårede skilte er fremstillet akrylplast (PMMA) og har også en levetid på cirka 10 år. De har selvklæbende bagside til montering på glatte, tørre og rene overflader. Tapen har en meget kraftig vedhæftningsevne, og skiltene er yderst UV-resistente og ridsefaste. Perfekt til brug på facader.

Sjove udendørsskilte

Vælg et hvilket som helst af vores slidstærke materialer, og design dit eget sjove udendørsskilt. Få et barskilt, dørskilt, informationsskilt eller noget andet, som du kan bruge til at pifte stemningen op.

Lad os hjælpe dig

Leder du efter udendørsskilte til din virksomhed? Kontakt vores skilteeksperter, så hjælper vi dig med at designe et slidstærkt og flot udendørsskilt efter dine behov. Du kan også anmode om et gratis tilbud, hvis du vil. Hvis du ikke ønsker at kontakte os, er du velkommen til at anvende vores værktøj Skiltomaten og designe dit eget skilt med materiale, størrelse, farve, tekst og valgfrit billede. God fornøjelse!

Hvad synes vores kunder?