Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om haveskilte

Haveskilte giver ikke bare orden i bedene, men kan også være en detalje, som gør haven ekstra flot. Ud over blomster og planter kan sten, havefigurer og skilte være med til at skabe den oase, som haven er for mange. Du kan designe dine egne haveskiltet for at opnå det ønskede udtryk. Tekst, form og design bestemmer du selv.

De fleste forbinder haveskilte med små, hyggelige skilte, som stikker op ad jorden og fortæller, hvad planten eller blomsten hedder. Kategorien haveskiltet omfatter naturligvis også andre slags skilte, som findes i haven.

Forskellige haveskilte

Hvad dyrkes der?

Et skilt med navnet på det, der dyrkes, er den mest almindelige form for haveskilt. I så fald kan skiltet have til formål at fortælle, hvad der kommer til at vokse op ad jorden, men det kan også tydeligt vise navnet på de forskellige blomster og planter, når de står i deres fulde pragt.

Velkommen

Velkommen-skilte har ikke bare til formål at byde gæster velkommen til hjemmet. De kan også bruges til at byde folk velkommen til en skøn og afslappende stund i haven.

Til hundeejerne

I større og offentlige haver eller i kolonihaver bruges der ofte skilte til at minde hundeejerne om at samle op efter deres hund. Disse skilte kan udformes, så de både er pæne og passer ind i havens stil.

Visdomsord

Det er relativt almindeligt at have skilte i haven med fredfyldte og tankevækkende tekster. Et par eksempler er "Denne have bliver PERFEKT … en skønne dag" eller ”Stressfri zone”, som tydeligt signalerer, at haven er til for at blive nydt.

Fastgøring tape

Hvad synes vores kunder?