Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om bilskilte

Det er meget almindeligt, at virksomheder bruger bilskilte til at reklamere for deres virksomhed. Hos privatpersoner er det mere almindeligt med personlige eller sjove skilte til bilen.

Personlige bilskilte kan formidle alt fra reklamer og information til humor for medtrafikanterne. Det mest almindelige er, at disse skilte fastgøres med sugekopper på indersiden af ruden. Du kan også bestille vinylskilte, som kan fastgøres udvendigt på bilen eller ind- eller udvendigt på ruden.

Design personlige bilskilte

Det er ikke lovligt at fjerne eller ændre bilens nummerplade. Til gengæld står det alle frit for at sætte andre personlige bilskilte på bilen. Det kan man gøre både ind- og udvendigt på bilen.

Reklamer på bilen 

Markedsføring af sin virksomhed ved hjælp af bilen er både effektivt og billigt. Et alternativ er at vælge plastskilte med sugepropper, men den bedste og tydeligste effekt opnås ved at bruge vinyltekst direkte på karosseriet. Fordelen ved vinyltekst er, at det er en nem, prisbillig og fleksibel metode til at reklamere, hvilket har flere fordele sammenlignet med lakering af bilen.

Hvis bilskiltene skal indeholde reklamer, bør du være opmærksom på at bruge relativ stor tekst og sørge for, at både firmanavn og firmaets fagområde samt kontaktoplysninger fremgår.  

Sjove bilskilte

Her finder du bilskilte med forskellige humoristiske indslag. De bruges ofte i bagruden. Eksempler på tekst er bl.a. "Hvis du kan læse dette, er du for tæt på" eller det mere subtile "Sorry for driving so close in front of you".

Til salg

En nem metode at markedsføre sin bil på er at sætte et tydeligt bilskilt i bagruden med teksten "Til salg" samt pris, telefonnummer og eventuelt e-mailadresse.

Påsætning af folietekst

Se denne video for at få oplysninger om, hvordan man fastgør en folietekst. Skraberen, som anvendes i videoen, følger med hver ordre.

Sørg for, at den overflade, som folieteksten skal fastgøres på, er tør og fri for snavs og fedt. Begynd derfor altid med at rengøre overfladen og fjerne eventuel fedt.

Hvad synes vores kunder?