Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om ikke-forstyr-skilte

Forstyrrer dine arbejdskolleger dig lidt for meget i løbet af arbejdsdagen? Banker naboerne på lige præcis, når barnet skal i seng, eller ønsker I ikke at blive forstyrret under mødet?

Uanset årsagen er et "vil ikke forstyrres"-skilt lige det, der er brug for. Skab fred og ro med et flot skilt med et tydeligt budskab – Vil ikke forstyrres!

Der kan være mange lejligheder, hvor man ønsker ro. Det er aktuelt i alle aldre. Lige fra babyer til de ældste.

Vil ikke forstyrres-skilt – nogle eksempler

Teenageværelset

Forstyr ikke! Bank på! Her bestemmer jeg! Skiltet til teenageværelset plejer at være fyldt med opfordringer om ikke at forstyrre vedkommende, der bor på værelset. Lad barnet eller teenageren designe sit eget skilt – det er ofte meget værdsat. 

Vil ikke forstyrres, eksamen/interview i gang

Denne type skilt er ofte mere effektivt, hvis man fortæller, hvorfor der ikke må forstyrres. Hvis man skriver, at det er på grund af eksamen, er flere tilbøjelige til at følge skiltets budskab, end hvis der bare står "Vær venlig ikke at forstyrre". Dette gælder uanset årsagen.

Vil ikke forstyrres, sovende barn

Som småbørnsforældre er det sidste, man ønsker sig, at blive forstyrret, når man er ved at lægge børnene i seng. En ringeklokke eller banken på døren kan gøre, at man kommer til at starte forfra. I så fald er det meget effektivt at hænge et personligt udformet skilt op med buskabet "Vil ikke forstyrres".

Et lignende skilt er "Vil ikke forstyrres – sovende baby", som er godt at hænge på barnevognen, så alle i nærheden viser ekstra hensyn.

Do not Disturb

Et klassisk "vil ikke forstyrres"-skilt, som især bruges på hoteller. Dette er uundværligt på hotelværelser, så gæsterne kan hænge skiltet på dørhåndtaget for at vise, at rengøringspersonalet ikke skal gøre rent. 

Fastgøringsmetode – Skrue

Hvad synes vores kunder?