Klik her for at begynde at designe dit skilt

Vejskilte

Skab din egen vejskilt med valgfri tekst og design, eller vælg blandt vores færdigdesignede eksempler.

Nemt at bestille
Hurtig levering
Lave priser
Kundetilfredshedsgaranti
100% klimakompenseret

Populære eksempler på vejskilte

Created with Fabric.js 1.7.9 STOP

Plastikskilte indgravering

250 x 250 mm

407.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.19 CYKELVEJ

Plastikskilte indgravering

295 x 100 mm

306.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.9 Cykler fjernes

Plastikskilte indgravering

260 x 60 mm

149.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.9 parkering forbudt BRANDVEJ

Aluminiumskilte

500 x 175 mm, Aluminium

606.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 3.6.3

Aluminiumskilte

500 x 100 mm, Aluminium

409.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.9 PRIVAT VEJ

Aluminiumskilte

600 x 190 mm, Aluminium

850.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.19 HESTE PÅ VEJEN KØR LANGSOMT!

Aluminiumskilte

400 x 250 mm, Aluminium

651.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 3.4.0

Aluminiumskilte

200 x 100 mm, Aluminium

288.00 kr inkl. moms

Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om vejskilte

Design af egne vejskilte til en boligforening eller til privat brug er en nem og tydelig metode til at formidle et budskab til trafikanter.

Det kan dreje sig om alt fra vejskilte, der viser vej til parkering, og STOP-skilt til skilte med ”Privat vej" og "Kør forsigtigt". Et reflekterende skilt kan også ses i mørke trafiksituationer.

I mange tilfælde er disse skilte inspireret af klassiske trafikskilte, hvad angår udformning og farve. Bemærk, at vi sælger vejskilte til privat brug. Som bestiller har du ansvaret for, at skiltet følger de regler, som gælder for det sted, hvor skiltet skal monteres.

Det kan sommetider være en fordel at have en anden tekst og andre billeder på skiltet, så det bliver mere unikt og nemmere ses af trafikanter.

Bestil et vejskilt

Advarselsskilt 

Disse trafikskilte advarer om noget, hvilket betyder, at trafikanterne øger deres koncentration og sænker farten. Det kan f.eks. være skilte med "Jagt i gang" og skilte, som advarer om bestemte dyr som f.eks. pindsvin, vildsvin eller endda frøer. Advarselsskilte har ofte en rød ramme, gul baggrund og trekantet form.

Påbudsskilt 

Et påbudsskilt viser et krav eller et opfordrende budskab. Det kan f.eks. dreje sig om krav om beskyttelsestøj, hvordan det er tilladt at køre, eller de tidspunkter, hvor parkering er tilladt. Denne type vejskilt har ofte hvid ramme og blå baggrund og er normalt rundt.  

Informationsskilt 

Med et tydeligt informationsskilt kan man gøre opmærksom på steder, loppemarkeder og butikker. Et professionelt vejskilt, som bruges til information, er ofte blåt med hvid tekst.

Hvis man ønsker at købe vejskilte, bør man dog være opmærksom på, at det ikke er lovligt at opstille skilte, som ligner offentlige skilte, på offentlige veje. Hvis der er risiko for, at bilister mister koncentrationen eller kører forkert, kan skiltene blive decideret farlige.

Design et vejskilt til privat brug

Vi tilbyder en række designmuligheder, for at du skal kunne designe personlige vejskilte til privat brug. Vores aluminiumskilte egner sig godt som vejvisere, da de er vejrfaste og slidstærke og har en lang levetid. Du kan vælge stolpemontering, hvis du ønsker, at skiltet skal sidde på en stolpe, eller skruemontering, hvis du vil fastgøre skiltet på en anden plan overflade.

Du kan bestille et vejskilt i aluminium med reflekterende baggrund og tekst, så de bliver endnu mere synlige for trafikanter.

Hvad synes vores kunder?