Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om boksskilte

Det skilt, som sædvanligvis sidder på hesteboksen, kaldes et boksskilt. Det er en selvfølge, at hestens navn fremgår af boksskiltet, men derudover findes der også flere forskellige muligheder.

En del hesteskilte indeholder også hestens fødselsdato samt både moderens og faderens navn. I så fald skrives faderens navn først, hvilket angives med et F (Far). Under faderens navn skrives moderens navn, hvilket angives med et M (Mor).  Hvis hesten er halvblods, er det desuden almindeligt, at navnet på hestens morfar anføres, hvilket angives med MF.

Uanset hvordan du vil designe dit eget boksskilt, giver vi dig mulighed for at gøre det – både flot, personligt og billigt.

Boksskilt – Hest

Hesten er et dyr med masser af personlighed, og derfor skal de anvendte boksskilte naturligvis have et personligt præg. Med en række forskellige kombinationer giver vi dig mulighed for at designe et boksskilt, som passer præcis til din hest. Husk også at udforme skilte til mærkning i stalden, så alt kommer på sin rette plads.

Design dine egne boksskilte

Boksskilte anvendes oftest som navneskilt til den hest, der står i hesteboksen. Ud over navnet indeholder boksskiltet sædvanligvis også andre oplysninger:

Fødselsår

Langt de fleste boksskilte viser hestens fødselsår. Dette står i så fald direkte under navnet. 

Forældre

Normalt skrives bogstavet "F" før faderens navn og "M" før moderens navn. Faderens navn kommer altid først. Undertiden fremgår morfaderens navn også af boksskiltet, og så skrives bogstavskombinationen "MF" foran navnet. 

Racesymbol

Det er også muligt at medtage hesteracens unikke racesymbol på skiltet.

Ejer

Hvis ejerens navn fremgår af skiltet, plejer det at stå nederst før betegnelsen "Ej" eller "Ejer".

Øvrige oplysninger

Øvrige oplysninger, som kan forekomme, er eksempelvis "Import Danmark" (eller et andet land) samt "Ukendt afstamning".

Fastgøring Tape

Hvad synes vores kunder?