Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om hundeskilte

Der findes mange forskellige slags hundeskilte. For eksempel kan hunden have et personligt navneskilt, som er fastgjort på halsbåndet.

En del hundeejere ønsker skilte, der kan formidle information til udestående, f.eks. skilte med "Pas på hunden" eller "Luft ikke din hund her".

Vi tilbyder et meget stort udvalg af hundeskilte, og de kan selvfølgelig varieres, hvad angår tekst, materiale og design.

Hunden er menneskets bedste ven og et af de mest almindelige kæledyr. Ud over at holde folk med selskab er der også en række forskellige opgaver, en hund kan udføre. Hunden kan hjælpe med alt fra bevogtning til sporing og fungere som førerhund for mennesker med nedsat syn. Der findes et bredt udvalg af hundeskilte, som passer til hver enkelt situation.

"Pas på hunden" eller "Velkommen til hunden"?

Et klassisk hundeskilt er "Pas på hunden". Dette hundeskilt kan fungere som en advarsel for gæster, men kan også fortælle eventuelle indbrudstyve, at der er en vagthund.  Hvis du ønsker at opnå et personligt og mere afslappet "Pas på hunden"-skilt, kan du vælge teksten "Advarsel om nuttet hund". Et sådant skilt er muligvis ikke helt så afskrækkende, men dog tydeligt nok til, at folk, som er bange for hunde, bliver ekstra forsigtige, når de træder ind.

Et hundeskilt, som har den modsatte effekt, er et navneskilt til hunden. Denne type skilt kan placeres ved hundegården eller hundehuset og byder gæsterne velkommen til hundens hjem. Hvordan ønsker du, at gæster (velkomne og ubudne) skal opfatte hunden? Design dit hunde navneskilt ud fra disse overvejelser.

Fastgøringsmetode – Skrue 

Hvad synes vores kunder?