Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om barnevognsskilte

De seneste år er det blevet meget populært at pynte barnevognen med et såkaldt barnevognsskilt. En sådant skilt er udformet som en nummerplade til bilen, men hænges på barnevognen og laves med valgfri tekst.

Det mest almindelige er, at barnevognsskiltet viser barnets navn, men det er selvsagt kun fantasien, som sætter grænser for teksten.

Brug af et barnevognsskilt eller en nummerplade med navne på barnevognen handler både om at vise omgivelserne, hvad barnet i vognen hedder, og om at give barnevognen et mere personligt præg. Ud over at skrive barnets navn på skiltet er det almindeligt også at have et mindre symbol eller billede på skiltet.

Personlige barnevognsskilte

Mange vælger at skrive barnets fødselsdato på barnevognsskiltet. Alternativt kan man tilføje EU-symbolet eller et dansk flag, så barnevognsskiltet minder om en nummerplade.

Andre vælger at vise barnets favoritter med et billede af f.eks. en bold eller en seriefigur. Eller hvorfor ikke vise, hvor elsket barnet er, ved at anbringe et stort hjerte på skiltet? Man kan også skrive barnets kælenavn på skiltet, så det bliver endnu mere personligt. Til gengæld er det vigtigt at være opmærksom på, at kælenavne hurtigt kan ændre sig med tiden eller blive misforstået af omgivelserne.

Lav dit eget personlige skilt til barnevognen ved at vælge farve, form, tekst og figurer. Lad skiltet afspejle dit barns interesser, fødselsår eller personlighed. 

Hvad synes vores kunder?