Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om parkeringsskilte

Virksomheder, foreninger eller privatpersoner kan alle have behov for at angive parkeringspladser med egnede parkeringsskilte.

Skiltene kan f.eks. vise, hvor kunder eller medarbejdere kan parkere, hvilke parkeringspladser, der er lejet, eller at der er tale om privat parkering.

Det er også en god ide at afmærke de pladser, der er beregnet til mennesker med handicap, og hvor længe biler må holde der. Et skilt med "Parkering forbudt" holder uønskede gæster væk. Ved at bruge det rette parkeringsskilt på det rette sted opnås der ordnede parkeringsforhold.

Tre typer parkeringsskilte

Parkeringsskilte kan siges at have tre forskellige formål. Det er godt at overveje, hvad skiltets formål er, før det bestilles. 

Parkering

Det mest almindelige parkeringsskilt viser vej til parkering, dvs. det angiver, hvor bilister kan parkere deres biler. 

Parkering forbudt

Visse steder er det forbudt at parkere, og det er en god ide at angive det med et skilt, så uønskede køretøjer holdes væk. Det kan f.eks. være et generelt forbud som "Parkering forbudt" eller et skilt, der viser, at det ikke er tilladt at parkere på bestemte tidspunkter af døgnet.

Hvem må parkere hvor

Den tredje type er skilte, som angiver, hvem der må parkere der. Blandt disse P-skilte finder man bl.a. "Privat parkering", "Kun parkering for mennesker med handicap" eller "Personaleparkering". 

Lav dit eget parkeringsskilt

Ud over de klassiske parkeringsskilt er det muligt at lave sit eget parkeringsskilt. Med et personligt præg kan et skilt med "Privat parkering" blive mere indbydende, end hvis det bare består af et hvidt P på en blå baggrund. Disse skilte er velegnede til offentlig parkering, men p-skilte til privat parkering kan man med fordel give et personligt touch.

Reflekterende P-skilte

Om vinteren er der brug for skilte, som lyser op i mørket, og som trafikanter tydeligt kan læse. Til disse formål er reflekterende parkeringsskilte det perfekte alternativ Et reflekterende parkeringsskilt ses på lang afstand og synliggør hurtigt, hvor trafikanter må parkere eller ikke parkere. 

Vores refleksskilte printes i en UV-printer og lamineres derefter med et reflekslaminat, som indeholder UV-beskyttelse. Derved beskyttes skiltene mod slitage og farveblegning. Reflekslaminatet er klassificeret iht. RA1.

Hvis du vil bestille et reflekterende parkeringsskilt, kan du vælge punktet "Reflekterende" i Skiltomaten.

Hyppige spørgsmål og svar om parkeringsskilte

Hvordan sætter jeg et parkeringsskilt op?

Et parkeringsskilt kan bestilles med stolpemontering (bemærk, at stolpen ikke medfølger) til stolper med en bredde på 50-65 mm. Skiltets kanter er da buede. Vi tilbyder også skruemontering til opsætning på en bygning eller væg. Bestil med eller uden skruehætte.

Hvilket materiale egner sig bedst til et parkeringsskilt?

Vi anbefaler aluminium, som er et stabilt, holdbart og UV-beskyttet materiale beregnet til udendørs brug. Et parkeringsskilt i aluminium kan monteres på en stolpe, en bygning eller en væg. Et skilt i aluminium kan også bestilles med reflekslaminat, hvilket betyder, at det ses godt i mørke. Vælg en passende fastgøringsmetode i Skiltomaten.

Vores indgraverede plastskilte er også et stabilt og vejrbestandig produkt som tåler udendørs brug. Hvis man leder efter et noget mere enkelt alternativ, kan man med fordel vælge et plastskilt til sin parkeringsplads.

Hvordan bestiller jeg nemmest parkeringsskilte?

Ved du, hvilken type skilt du vil have til din parkeringsplads? I Skiltomaten kan du selv designe det ønskede parkeringsskilt, hvor du nemt vælger materiale, størrelse, form, farve og fastgøringsmetode. Hvis du vil have hjælp til at bestille, kan du altid kontakte vores kundeservice, som hjælper dig igennem hele bestillingsprocessen.

Hvordan designer jeg et standardparkeringsskilt?

I vores designværktøj kan du designe dit eget parkeringsskilt til din egen væg. Hos os er der tusindvis af designmuligheder, hvor du selv angiver mål, størrelse, farve og form, og hvor du kan uploade billeder eller symboler, som ofte findes på et standardparkeringsskilt.

Vores skilteeksempler kan hjælpe dig, hvis du leder efter inspiration, og du kan desuden købe dem med nogle få klik. Besøg vores sortiment, og find din favorit til din parkeringsplads derhjemme eller på arbejdspladsen!

Et parkeringsskilt med din egen tekst og dit eget billede er nemt at designe online. Angiv den information, du behøver. Uanset om du har brug for et parkering forbudt-skilt eller et ""privat parkering""-skilt, så forløber bestillingen hos Skiltmax lige nemt.

Fastgøringsmetode – Stolpemontering

Hvad synes vores kunder?