Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om sjove skilte

Sjove skilte kan give humøret et løft på arbejdspladsen, i hjemmet eller i foreningslokaler. Selvom et budskab i bund og grund er tørt og kedeligt, kan man altid finde en sjov måde at formidle det på.

Slip fantasien løs, og byd dine omgivelser på underfundige, humoristiske og sjove skilte.

Et sjovt skilt kan bruges til at formidle stort set alle budskaber. Hvis du har svært ved at finde inspiration, kan det måske hjælpe dig at tage et kig på de temaer, de mest almindelige skilte inden for dette område har.

Sjove skilte med forskellige temaer

Sjove vejskilte

Disse skilte tager ofte udgangspunkt i de vejskilte, der findes i trafikken, men har fået et tvist med et sjovt budskab. Genkendelsesfaktoren er med til at gøre det sjovt. 

Sjove forbudsskilte

Også disse er inspireret af trafikken. Det klassiske forbudsskilt består som regel af en rød cirkel med en rød streg gennem sammen med et valgfrit billede eller symbol. Disse billeder kan variere meget afhængigt af, hvad det er, der er forbudt. 

Skilte med sjove opfordringer

I denne kategori finder man det klassiske skilt med "Ryd op efter dig – din mor arbejder ikke her" og mange varianter af det. Denne type skilt bruges til at komme med en opfordring på en lidt humoristisk måde. 

Sjove dørskilte

Med forkert stavning, finurlige synonymer eller antydninger bliver et skilt betydeligt sjovere, end hvis det bestilles i klassisk udførelse. Det gælder alt fra dørskiltet derhjemme til skilte, som viser vej til mødelokalet.  

Sjove navneskilte

Navneskilte på kontordøre eller på arbejdstøjet behøver ikke være stive og kedelige. Prøv at bryde mønsteret og lave et sjovt navneskilt, som gør arbejdsdagen lidt sjovere. 

Bestil et sjovt skilt, og giv omgivelserne et godt grin!

Fastgøringsmetode – Skrue

Hvad synes vores kunder?