Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om hesteskilte

Et hesteskilt kan bruges som navneskilt til hesten eller til at markere udstyrs placering i stalden, så der skabes orden.

Et hesteskilt kan også bruges som advarselsskilt, hvor skiltet fortæller trafikanter, at de skal køre forsigtigt, fordi der kan være heste på eller i nærheden af vejen.

Uanset hvad du ønsker at formidle, er der rig mulighed for at skabe et personligt hesteskilt, der passer til dit behov.

Forskellige typer hesteskilte

Navneskilt til hest

Det mest almindelige navneskilt til hesten er det, der sidder på boksen. De kaldes også boksskilte. Navneskilte til heste kan også bruges til at holde styr på sele, saddel og andet tilbehør, som ellers let forveksles i stalden. Med et personligt navneskilt bliver det både flottere og nemmere at finde hesten og dens udstyr. 

Hestetransport

I henhold til loven skal det fremgå tydeligt ved hestetransport, at der er tale om transport af levende dyr. Det kan man f.eks. vise ved hjælp af et skilt med en hest. Hvis transporten sker på offentlige veje, er det vigtigt at sørge for, at dette lovkrav opfyldes. 

Til træningen

En underkategori inden for hesteskilte er dem, der viser vej til træningsområdet, travbanen eller stalden. Disse skilte kan vise vej for gæster, som ikke selv kan finde rundt. 

Advarsel

Mange hesteskilte er udformet med henblik på at advare trafikanter om, at der er heste på vejen, at et hestespor krydser vejen eller lignende. De kan være udformet som et klassisk advarselsskilt med en sort hestesilhuet i midten. I denne kategori finder man også det klassiske forbudsskilt (som også findes som trafikskilt), som fortæller trafikanter, at der kan forekomme rideheste i nærheden. De har hvid baggrund og viser en rytter i silhuet med sort farve.

Påsætning af folietekst

Se denne video for at få oplysninger om, hvordan man fastgør en folietekst. Skraberen, som anvendes i videoen, følger med hver ordre.

Sørg for, at den overflade, som folieteksten skal fastgøres på, er tør og fri for snavs og fedt. Begynd derfor altid med at rengøre overfladen og fjerne eventuel fedt.

Hvad synes vores kunder?