Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Mer information om vores videoovervågningskilte

Med et skilt, som tydeligt angiver, at et område, en butik eller et lokale er udstyret med videoovervågning eller patruljeres af et vagtselskab, øger man effekten af overvågningen.

Umiddelbart er det ikke overvågningskameraer, vagtselskaber og opmærksomt personale, der har størst effekt, når det drejer sig om at mindske tyveri og indbrud. Sikkerheden øges først og fremmest i kraft af, at dem, der stjæler, ved, at stedet er overvåget. Et skilt om overvågning har altså en vigtig funktion.

De fleste forbinder skilte om overvågning med, at de fortæller, at der er videoovervågning i en butik. Det er de mest almindelige skilte om overvågning, men man finder også skilte som f.eks. "VAGT", "Vagthund" og "Alle former for tyveri politianmeldes" i denne kategori.

Skilte om videoovervågning øger sikkerheden

Ved videoovervågning har skiltning med det ikke bare en afskrækkende funktion. Hvis videoovervågning sker på steder, hvor offentligheden har adgang, skal det i henhold til lovgivningen angives med skiltning. Der er ingen lov, som forbyder at opsætte skilte, selvom der ikke er videoovervågning.

Det er vigtigt tydeligt at markere områder, som er videoovervågede. Dels er det vigtigt at følge de gældende regler vedrørende overvågning på offentlige steder, men dels hjælper skilte om overvågning også ved at gøre eventuelle indbrudstyve opmærksomme på den risiko, de løber ved indbrud.

Husk, at videoovervågning kan kræve tilladelse. Sådanne tilladelser skal man søge om hos det offentlige. Til gengæld kræves der ingen tilladelse til videoovervågning i forbindelse med alarm i hjemmet eller på andre private steder, men der kan være andre fordele forbundet med at skilte tydeligt med denne overvågning.

Påsætning af klistermærker

Se denne video for at få oplysninger om, hvordan man fastgør klistermærker. Skraberen, som anvendes i videoen, følger med hver ordre.

Hvad synes vores kunder?