Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om velkomstskilte

Uanset om de bruges i et hjem, i et firmalokale eller i en butik, hjælper velkomstskilte med at få folk til at føle sig velkomne.

Et velkomstskilt bør være personligt og byde gæsten eller kunden velkommen på en varm og indbydende måde.

Mange vælger kun at skrive "Velkommen" på deres velkomstskilt, men hvis man tilføjer lidt mere information, bliver skiltet endnu mere personligt og tydeligt. I et virksomhedsmiljø kan det være godt at inkludere yderligere oplysninger på skiltet, f.eks. firmanavn, afdelingsnavn eller navn på den person, der arbejder på kontoret.

Velkomstskilt – forskellig tekst 

Blot et skilt med ordlyden "Velkommen" er tilstrækkeligt til at få gæsten til at føle sig mere hjemme. Ved at tilføje information kan skiltet blive endnu mere tydeligt og personligt. 

Navn, familie, stilling 

Det er betydeligt rarere at blive modtaget med "Velkommen til tandlæge J. Olsen" på et personligt velkomstskilt hos tandlægen end bare et kort og stift "Velkommen" på et lille skilt.

I hjemmet kan man enten bare skrive "Velkommen" eller tilføje familiens efternavn eller både fornavn og efternavn. Det gør skiltet mere personligt og viser gæsten, at han eller hun er havnet det rette sted. 

Anden tekst 

Et velkomstskilt kan også inkludere en sætning, der byder velkommen, eller et ordsprog. Her finder man blandt andet eksempler som "Ude godt, men hjemme bedst", "Her bor trætte forældre og glade børn" eller "Gode venner er altid velkomne". Man kan også vælge helt at udelade ordet "Velkommen", så man opnår et unikt skilt.

På restauranter ser man sommetider velkomstskilte med teksten "Velkommen – vent her for at få et bord". 

Fastgøringsmetode – Skrue med skruehætte

Hvad synes vores kunder?