Klik her for at begynde at designe dit skilt

Refleksskilte

Skab din egen refleksskilt med valgfri tekst og design, eller vælg blandt vores færdigdesignede eksempler.

Nemt at bestille
Hurtig levering
Lave priser
Kundetilfredshedsgaranti
100% klimakompenseret

Populære eksempler på refleksskilte

Created with Fabric.js 1.7.22

Aluminiumskilte

500 x 100 mm, Aluminium

433.00 kr inkl. moms

Created with Fabric.js 1.7.22

Aluminiumskilte

500 x 100 mm, Aluminium

433.00 kr inkl. moms

Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om refleksskilte

Mange skilte skal ses og kunne læses både i dagslys og mørke. Refleksskilte sikrer en optimal synlighed udendørs i døgnets mørkere timer.

Et refleksskilt anvendes ofte for at advare, informere og sikre arbejdsmiljøer. Almindelige eksempler på reflekterende skilte er nødskilte, forbudsskilte, brandskilte, advarselsskilte og påbudsskilte. 

I vores Skiltomat kan du designe aluminiumsskilte med refleks i valgfri farve og form, helt efter egne ønsker. Design et reflekterende Legende børn-skilt for at opfordre trafikanter til at sænke farten eller et husnummerskilt, som er let at se i mørke. I Skiltomaten er valgmulighederne mange!

Refleksskilte i aluminium

Vi tilbyder aluminiumsskilte med refleks, som kan bestilles i størrelser op til 2000 x 1200 mm. Refleksen er klassificeret i henhold til RA1 og har en tykkelse på 140 mikron. Skiltene fremstilles flade og har en tykkelse på 1,5 mm. De lamineres afslutningsvis med et reflekslaminat, som indeholder UV-blokkere, hvilket beskytter mod slitage og farveblegning.

I vores Skiltomat kan du designe alt fra reflekterende ”Legende børn”-skilte og parkeringsskilte til flotte husnummerskilte, som ses godt i mørke. Monter skiltet med en af vores fastgøringsmetoder: stolpebeslag, tape eller skrue.

Hvad synes vores kunder?