Information om Covid-19: vi producerer og leverer, som vi plejer.

Klik her for at begynde at designe dit skilt

Refleksskilte

Mange skilte skal ses og kunne læses både i dagslys og mørke. Refleksskilte sikrer en optimal synlighed udendørs i døgnets mørkere timer. Et refleksskilt anvendes ofte for at advare, informere og sikre arbejdsmiljøer. Almindelige eksempler på reflekterende skilte er nødskilte, forbudsskilte, brandskilte, advarselsskilte og påbudsskilte. 

I vores Skiltomat kan du designe aluminiumsskilte med refleks i valgfri farve og form, helt efter egne ønsker. Design et reflekterende Legende børn-skilt for at opfordre trafikanter til at sænke farten eller et husnummerskilt, som er let at se i mørke. I Skiltomaten er valgmulighederne mange!

Læs mere
Start med at designe et skilt

Eksempel på Refleksskilte

Created with Fabric.js 1.7.22

Aluminiumskilt

500 x 100 mm

419 kr

Created with Fabric.js 1.7.22

Aluminiumskilt

500 x 100 mm

419 kr

Refleksskilte i aluminium

Vi tilbyder aluminiumsskilte med refleks, som kan bestilles i størrelser op til 2000 x 1200 mm. Refleksen er klassificeret i henhold til RA1 og har en tykkelse på 140 mikron. Skiltene fremstilles flade og har en tykkelse på 1,5 mm. De lamineres afslutningsvis med et reflekslaminat, som indeholder UV-blokkere, hvilket beskytter mod slitage og farveblegning.

I vores Skiltomat kan du designe alt fra reflekterende ”Legende børn”-skilte og parkeringsskilte til flotte husnummerskilte, som ses godt i mørke. Monter skiltet med en af vores fastgøringsmetoder: stolpebeslag, tape eller skrue.

Hvad synes vores kunder?