Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om sygehusskilte

Sygehuset er en af de arbejdspladser, som har usædvanligt mange skilte. Sygehusskilte omfatter bl.a. retningsskilte, som viser vej for patienter (og personale), samt skilte, der angiver stuenummer og depot.

Det er dog ikke bare på væggene, man bruger skilte til at udfylde en vigtig funktion. Alle ansatte har navneskilte, og det er også meget almindeligt med skilte, som markerer sikkerhedsudstyr som brandslukker, hjertestarter m.m.

I er velkomne til selv at designe de sygehusskilte, I har brug for.

Der bruges mange forskellige skilte på sygehuset. De har forskellige funktioner, størrelser og materialer. Formålet er at informere, vejlede og oplyse både patienter og ansatte.

Sygehusskilte – nogle eksempler

Navneskilte

Stort set alle ansatte på sygehuse bruger navneskilte. De plejer tydeligt at vise både navn og stilling, så det er nemmere for patienterne at finde ud af, hvem de taler med, og hvilke beføjelser den pågældende person har. 

Vejviserne

De fleste sygehuse er så store, at man nemt kan fare vild. Derfor findes der ofte informationsoversigter og store retningsskilte, som viser vej til den rette afdeling, restauranten eller toilettet. Det skal være nemt at finde rundt på sygehuset. 

Stuenummer

Disse sygehusskilte findes på stort set alle afdelinger og sidder udvendigt ved døren. Nogle enkle tal, som gør det betydeligt nemmere at finde rundt. 

Hygiejne

Det bør være en selvfølge, at personalet er omhyggeligt med hygiejnen. Men hvordan ser det ud med patienterne? Er de klar over betydningen af at være ekstra grundige med hygiejnen for deres egen og andres sikkerheds skyld? Der bruges ofte skilte på toilettet og ved badet, som minder om at bruge håndsprit for at minimere risikoen for smittespredning. 

Hvad synes vores kunder?