Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om gårdsskilte

Gårdsskilte kan f.eks. bruges til at tiltrække kunder eller vise vej til gårdbutikken eller kan være en metode til at byde gæster velkommen til gården.

Med den stadig større interesse for handel fra lokale producenter er det vigtigt at have et tydeligt navneskilt på gården og et skilt, der fortæller, hvad besøgende kan købe.

Gårdsskilte kan have mange funktioner, og de kan dermed også designes på mange forskellige måder. Lav personlige gårdsskilte, så gæsterne kan få den information, du ønsker at formidle.

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan et gårdsskilt kan udformes, og hvilket budskab det skal formidle. Det vigtigste er, at skiltet designes med udgangspunkt i den tiltænkte placering og den information, der skal formidles. Lav dit eget personlige gårdsskilt – her er nogle tips.

Lav personlige gårdsskilte

Salg på gården 

Det er blevet stadig mere populært at købe lokalt producerede og økologiske varer direkte fra gårde. Det er både mere personligt og ikke mindst bedre for miljøet. Lav et gårdsskilt med f.eks. teksten "Friske æg" eller "Økologisk kød" for at lokke forbipasserende til. 

Gårdens navn 

Et skilt, der byder velkommen, er altid en god ide. Skriv i så fald gårdnavnet og ikke bare "Velkommen" på gårdsskiltet – f.eks. "Velkommen til familien Jensens gård". Med en personlig udformning kan du udtrykke lige præcist det, din gård står for. 

Hvad gården tilbyder

I dag beskæftiger en del større gårde sig med flere forskellige ting. De har ikke bare fokus på ridning eller hesteavl. Ofte tilbyder gårde alt fra mulighed for overnatning til besøgsdyr, økologiske produkter og naturoplevelser. Gårdsskilte kan i så fald oplyse besøgende om udvalget og dermed gøre det mere interessant.  

Skabe orden

Legestue, værksted, brændeskur og gårdbutik – der findes en række forskellige steder på gården, man kan markere. Brug gerne samme stil til dem som til gårdsskiltet, der viser gårdens navn, så der skabes et helhedsindtryk.

Fastgøringsmetode – Skrue med skruehætte

Hvad synes vores kunder?