Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om sommerhusskilte

Skilte til sommerhuse og hytter bruges meget i camping- og sommerhusområder. Husene får navne som f.eks. Solvang, Klithuset, Vesterhavshytten eller Reden.

Navnet går ofte på beliggenheden eller størrelsen, selvom der er masser af andre muligheder.

Ofte bruges der et skilt udvendigt på sommerhuset eller hytten for at vise besøgende, at de er nået frem til det rette sted. Der kan også bruges et mindre skilt inde i huset, som byder besøgende velkommen ind i varmen.

Skilte til sommerhuse og hytter kan have flere forskellige funktioner, men de bruges ofte til at vise navnet på de huse, der udlejes til turister og andre, som lejer huset nogle dage. Ligesom alle andre detaljer er det vigtigt, at også skiltet formidler det rette indtryk. En detalje, som er en del af helheden, der efterfølgende vurderes af gæsterne.

Skilte til sommerhuse og hytter – tænk på helheden

Afspejl husets stemning

Selvom det er mest almindeligt med udlejning af sommerhuse og hytter ved vandet eller i naturskønne områder, findes de også i områder, hvor der er fokus på andet end naturen. Lad skiltet afspejle den rette "stemning". Det gælder både med tanke på området og selve husets indretning.  En jagthytte kan med fordel have dyr på skiltet, mens barnets lille hytte på gården har en lille trold. Det er detaljerne, der skaber helheden.

Materiale

Sommerhuse og hytter byder ofte besøgende på en dejlig naturoplevelse, og i så fald er træ et oplagt valg til skilte, der skal bruges indendørs. Hvis de derimod skal bruges udendørs, bør de være af plast eller aluminium, så de bedst muligt tåler vind og vejr. 

Størrelse

Hvis skiltet til sommerhuset eller hytten skal bruges på facaden, så besøgende kan finde frem, er det vigtigt, at man tænker over størrelsen. Prøv dig gerne frem på forhånd, og test, hvor stort skiltet bør være, hvis det skal passe ind, men samtidig kunne ses tydeligt fra vejen. 

Fastgøringsmetode – Skrue med skruehætte

Hvad synes vores kunder?