Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Elektro- og VVS-skilte bruges til at markere og identificere forskellige typer af udstyr og installationer i el- og VVS-systemer. Det kan være alt fra elpaneler og fordelingsskabe til rørledninger og ventilationsanlæg. Skiltene er vigtige for at sikre korrekt brug og vedligeholdelse af udstyret og for at øge sikkerheden for dem, der arbejder med eller omkring installationerne.

Produktbeskrivelse for el- og VVS-skilte

Vores mærkeskilte til el- og VVS fungerer bedst i materialer som messing, rustfrit stål eller graveret plast. Disse er holdbare med tydeligt tryk og nemme at fastgøre. Nedenfor ser du mere information om vores materialer, der passer til el- og VVS-skilte.

Almindelige fastgørelsesmetoder til disse materialer er skrue, tape, kabelmærkning, s-krog eller ophæng. Nogle fastgørelsesmetoder fungerer ikke på visse materialer. Du kan vælge og se, hvilke fastgørelsesmetoder der er tilgængelige i vores designværktøj, når du opretter dit el- og VVS-skilt.

Med andre ord kan du vælge præcis de skilte, du har brug for, for at gøre arbejdet så nemt og godt som muligt. For én ting er sikkert, at organisering og strukturering er a & o, når det kommer til el- og VVS-arbejde.

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med det meste - uanset om det drejer sig om at besvare spørgsmål, komme med tips, hjælpe dig med dit design eller bestilling.

Du kan kontakte os på mail info@skiltmax.dk eller +4631-44 81 78.

Hvad synes vores kunder?