Information om Covid-19: vi producerer og leverer, som vi plejer.

Klik her for at begynde at designe dit skilt

Brandskilte

Brandskilte er de vigtigste skilte for en virksomhed. I lighed med at alle virksomheder har brandslukkere og brandalarmer, bør også brandskilte være en selvfølge. Disse skilte markerer på tydelig vis, hvor blandt andet brandøre, brandslukkere, nødudgange og opsamlingssted er placeret. Alle brandskilte kan tilpasses individuelt, hvad angår materiale, form, tekst og motiv.

OBS! Vores skilte er ikke selvlysende. Brug dem som supplement til selvlysende skilte eller på steder, hvor de ikke behøver at være synlige i mørke.

Læs mere
Start med at designe et skilt

Eksempel på Brandskilte

Created with Fabric.js 1.7.17 Branddør

Plastikskilt indgravering

200 x 140 mm

274 kr

Created with Fabric.js 1.7.2 Brandalarm

Plastikskilt indgravering

200 x 140 mm

274 kr

Created with Fabric.js 1.7.19 Ildslukker

Plastikskilt indgravering

200 x 140 mm

274 kr

Created with Fabric.js 1.7.2 Brand opkald  beredskab center!

Plastikskilt indgravering

293 x 97 mm

224 kr

Created with Fabric.js 1.7.9 BRANDSLUKKERE

Plastikskilt indgravering

200 x 200 mm

356 kr

Created with Fabric.js 1.7.2 FORBINDSKASSE

Plastikskilt indgravering

160 x 230 mm

303 kr

Created with Fabric.js 1.7.9 BRANDSLUKKERE

Klistermærke

200 x 200 mm

91 kr

Created with Fabric.js 1.7.19 Branddør hold den lukket

Plastikskilt indgravering

280 x 90 mm

255 kr

Design et brandskilt med den rette tekst

I tilfælde af brand er der fire vigtige nøgleord; red, advar, tilkald hjælp og sluk. Med udgangspunkt i disse ord er det nemt at kontrollere, om arbejdspladsen har tilstrækkeligt med brandskilte.

Red – Første trin i tilfælde af brand er at redde dem, som er i fare. Er det tydeligt, hvor den nærmeste nødudgang findes? Sørg for, at både redningsveje og nødudgange er skiltet ordentligt.

Advar – Næste trin er at advare alle, som kan komme i fare. Også de skal hurtigt kunne lokalisere nødudgange og redningsveje.

Tilkald hjælp – På større arbejdspladser (især i industrien) findes der ofte særlige alarmtelefoner. Disse er beregnet til, at personalet hurtigt skal kunne få fat i den interne redningstjeneste. Telefonerne bør skiltets tydeligt.

Sluk – Hvis branden ikke er så stor, kan det gå an at bekæmpe den med brandtæppe, brandslange eller brandslukker. Disse bør mærkes med brandskilte. Hvor det er muligt at få førstehjælp bør også skiltes.

OBS – ikke selvlysende brandskilte

De skilte, vi tilbyder, er ikke selvlysende. Derimod har de klare farver og tydelige symboler, så de er lette at se og forstå, så længe der er lys i lokalet. Hvis det bliver mørkt der, hvor skiltene er placeret, vil de ikke ses lige så godt som selvlysende brandskilte. Brug dem derfor som supplement eller på steder, hvor de ikke behøver at være synlige i mørke.

Hvad synes vores kunder?