Information om Covid-19: vi producerer og leverer, som vi plejer.

Klik her for at begynde at designe dit skilt

Kontorskilte

I en virksomhed med mange kontorer findes der mange forskellige slags skilte. Skab orden på lageret, vis, hvem der arbejder bag de forskellige døre, eller brug skiltning til konferencelokalet. Kontorskilte kan altså have en række forskellige funktioner. Man bør blot være opmærksom på at bruge samme stil til alle skilte med lignende budskaber.

Et kontorskilt kan både bruges til at informere og til at vise vej, eller det kan bruges til at gøre opmærksom på ting. Hvilke skilte der er behov for, afhænger først og fremmest af, hvad man beskæftiger sig med på kontoret.

Læs mere
Start med at designe et skilt

Eksempel på Kontorskilte

Created with Fabric.js 1.7.22 SKILTMAX.DK Velkommen til

Akrylskilt

250 x 150 mm

498 kr

Created with Fabric.js 2.7.0

Plastikskilt indgravering

100 x 100 mm

109 kr

Created with Fabric.js 1.7.19 Mødelokal

Aluminiumskilt

120 x 120 mm

318 kr

Created with Fabric.js 1.7.19 HENRIK MORK Kontorleder

Plastikskilt indgravering

203 x 38 mm

93 kr

Created with Fabric.js 1.7.19 Helle Holm CEO Rengøringsmidler AB

Navneskilte farvetryk

62 x 32 mm

101 kr

Created with Fabric.js 1.7.19 MODTAGELSE

Akrylskilt

250 x 60 mm

365 kr

Created with Fabric.js 1.7.19 KONTOR

Messingskilt

165 x 78 mm

308 kr

Created with Fabric.js 1.7.22 Anna Green CEO

Plastikskilt indgravering

203 x 38 mm

68 kr

Created with Fabric.js 3.1.0

Messingskilt

260 x 100 mm

1128 kr

Kontorskilte – nogle eksempler

Den rette person

De fleste, der har kontoret som arbejdsplads, har en form for navneskilt på døren. Disse skilte viser sommetider kun navnet, men kan også informere om stillingsbetegnelse eller afdeling. 

Den rette vej

På større arbejdspladser er det vigtigt at bruge kontorskilte til at guide gæster (og personale) det rette sted hen. Nogle af de mest almindelige skilte i denne kategori er dem, der viser vej til receptionen og toiletterne. Men man skal ikke glemme at vise vej til de forskellige afdelinger i virksomheder.

Det rette lydniveau

I forbindelse med konferencer, interviews eller lignende er det vigtigt, at folk, som befinder sig uden for lokalerne, holder det rette lydniveau. Der bør derfor være et skilt med budskabet "Må ikke forstyrres" i de lokaler, hvor vigtige møder finder sted, så det nemt kan sættes på dørens yderside, når der er brug for ro.

Den rette ting på det rette sted

Mange forbinder skilte, som markerer forskellige produkter, med store lagerlokaler. Men der kan opstå uorden i selv et lille rum med kontormaterialer. Lav et enkelt og tydeligt kontorskilt til hvert produkt på hylderne, og markér, hvor alt skal ligge. Det skaber næsten automatisk en orden, som virkelig værdsættes.

Hvad synes vores kunder?