Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om indretningsskilte

Indretningsskilte har først og fremmest til opgave at skabe en følelse af hjemlig hygge og være en indretningsdetalje ligesom mange andre ting i hjemmet.

Samtidig tiltrækker disse skilte ofte gæsternes opmærksomhed, fordi de formidler tekst. Også teksten fortæller noget om hjemmet og om, hvad beboerne ønsker at formidle.

Det gælder med andre ord om at tænke over både design og tekst, hvis indretningsskiltene bedst skal leve op til deres formål.

Det er blevet stadig mere populært at bruge indretningsskilte til at gøre det pænt og hyggeligt i hjemmet. De er enkle, billige og nemme både at sætte op og udskifte. Nogle skilte bruges bare til at skabe en stemning i hjemmet, mens andre også har en vis praktisk funktion.

Nogle klassiske indretningsskilte

Citatskilte

Skilte med citater? Citatskilte kan være både sjove og tankevækkende. Fælles for dem er, at skiltet formidler et kendt citat. Hvorfor ikke forevige barnets citat på et personligt citatskilt?

Soveværelsesskilte

De mest almindelige soveværelsesskilte formidler ro og harmoni. En klassisk variant er skiltet, der opfordrer til ro, så de mindste i familien kan få deres søvn. 

Sjove skilte

I denne kategori finder man mange citater, ordsprog og opfordringer. Kun fantasien sætter grænser. Selvom skilteteksten i sig selv kan være sjov, er det først og fremmest den sammenhæng, skiltet bruges i, der afgør, hvordan det opfattes.

Badeværelsesskilte

Et badeværelsesskilt kan være et helt enkelt skilt med teksten WC. Men bare ved at bruge lidt mere omhu og tid på skiltet bliver det til en indretningsdetalje, der passer til resten af indretningen i hjemmet. Husk også at bruge en lignende stil til de badeværelsesskilte inde på badeværelset, som f.eks. viser, hvem de forskellige håndklæder tilhører.

Påsætning af folietekst

Se denne video for at få oplysninger om, hvordan man fastgør en folietekst. Skraberen, som anvendes i videoen, følger med hver ordre.

Hvad synes vores kunder?