Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om nummerskilte

Nummerskilte, også kaldet talskilte, bruges til at angive nummeret på f.eks. en bolig, en postkasse eller en parkeringsplads. Det mest klassiske nummerskilt er et skilt med hvid baggrund og sorte tal, som sidder på husets facade.

Et nummerskilt bruges tit på lagre eller andre steder, hvor der er brug for at markere hylder eller opbevaringssteder. På den måde er det nemmere hurtigt at finde de produkter eller værktøjer, man skal bruge.

Nummerskilte – nogle eksempler

Et nummerskilt kan bruges til mange forskellige ting. Her præsenteres nogle af dem:

Husnummer

Et skilt, som viser husets nummer, er uden tvivl det mest almindelige nummerskilt. De kaldes også sommetider for facadeskilt, da de netop sidder på facaden.  

Værelsesnummer

På hoteller er det normalt, at værelserne har nummerskilte. Det gør det nemt for gæsterne at finde deres værelser. Hvis der er tale om mødefaciliteter eller små hoteller med færre værelser, er det ikke usædvanligt at give de forskellige værelser navn. 

Lager

Nummerskilte bruges ofte på lagre. Med en tydelig struktur og opbygning for lageret kan man hurtigt finde det rette produkt ud fra ordrenummer eller produktnummer, hvilket er en nødvendighed for at få logistikken til at fungere på større lagre. 

Parkeringsplads

Afmærk parkeringspladserne tydeligt med nummerskilte, så det bliver nemmere for alle bilister at finde den rette plads. Man kan også skrive nummerpladens nummer på parkeringsskiltet. Et andet alternativ er at afmærke parkeringspladserne med de relevante husnumre, så også gæster kan benytte parkeringen.

Fastgøringsmetode – Skrue med skruehætte

Hvad synes vores kunder?