Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om "til salg"-skilte

Hvad sælger du? Uanset hvad du sælger, øger du chancen med et tydeligt Til salg-skilt, der fortæller omgivelserne, at noget er til salg.

Bilen, båden, huset eller måske noget af hjemmets indbo – vælg, hvad der skal sælges.

Vælg også, hvordan skiltet skal designes med forskellige farver, former og materialer.

Til et loppemarked er det fint med hjemmelavede papirskilte, som viser, hvad der er til salg. Men hvis det drejer sig om et hus, en bil eller andet af større værdi, kan hjemmelavede skilte give et useriøst indtryk. Brug lidt tid på skiltet, og øg chancen for salg.

Til salg-skilt – tips

Huk

Den mest almindelige type Til salg-skilt er nok dem, der bruges ved salg af huse. Mæglerne bruger færdige skilte, som placeres ved huset. Men selvfølgelig kan det suppleres med skilte af eget design. Dette er ikke mindst vigtigt, hvis man vælger selv at markedsføre huset og vise det frem og dermed holde mægleromkostningerne nede.

Her er det vigtigt at fremhæve en eventuel mægler og fremvisningsdato. I nyere tid er det også blevet moderne at bruge en QR-kode på skiltet. Forbipasserende kan dermed nemt finde deres smartphone frem, scanne koden og straks få oplysninger om den bolig, der er til salg. 

Bil

Et Til salg-skilt i bagruden på bilen er en effektiv metode til at vise omgivelserne, at bilen skal sælges. Vær omhyggelig med information om køretøjet, prisen og ikke mindst kontaktoplysninger. Dette skilt kan sammenlignes med en annonce i Gul & Gratis. Jo mere tydelig man er, jo større er chancen for, at der dukker kunder op.

Fastgøringsmetode – Stolpemontering

Hvad synes vores kunder?