Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om retningsskilte

Hvor findes receptionen? Hvor langt er der til klubhuset, og hvilken sti skal jeg følge for at løbe den rette vej? Med tydelige retningsskilte behøver disse spørgsmål ikke opstå.

Det gælder, uanset om der skal vises vej indendørs eller udendørs.

Retningsskilte eller pileskilte, som de også sommetider kaldes, viser den retning, man skal gå i for at finde vej. Udform et personligt retningsskilt i vores Skiltomat. Du kan selv vælge farve, form og tekst.

Retningsskilte – husk:

Når det drejer sig om information, er det altid vigtigt at forsøge at være så tydelig som muligt. For de indviede er skiltets budskab selvfølgeligt, men for dem, der ser det for første gang, er det ikke altid tilfældet. 

Hvorhen og hvor langt

Et klassisk retningsskilt bruges til at vise, hvor man finder en gård, en butik eller et klubhus. Det kan f.eks. placeres ved en større vej og vise, at besøgende skal dreje ind på en smallere vej. Ud over retningen bør afstanden også angives. Det har ikke mindst til formål at lokke spontane besøgende til at kigge forbi et øjeblik. 

Brug billeder

Ofte er det bedre at bruge billeder i stedet for tekst til pileskilte. Det skyldes ikke mindst, at der findes etablerede symboler, som bruges. Eksempler på symboler er vindskærm, WC, fiskemuligheder og vandrestier, som nemt afmærkes med et lille billede. Billederne behøver naturligvis ikke udelukke tekst. Retningsskiltet bliver tydeligst med billeder, tekst og afstand til målet.

Fastgøringsmetode – Skrue

Hvad synes vores kunder?