Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om dyreskilte

Hvor må hunde bade? Hvad hedder kaninen, og hvordan skal trafikanterne gøres opmærksom på, at der ofte færdes dyr i vejrabatten ved daggry?

Ved at lave tydelige dyreskilte kan det rette budskab formidles til omgivelserne.

I skiltomaten kan du lave unikke dyreskilte, f.eks. personlige navneskilte til dine husdyr eller advarselsskilte i stærke farver. Vælg tekst, farve og form, og design skiltet ud fra dit behov.

Dyreskilte kan bruges i en række forskellige sammenhænge. Det kan dreje sig om et lille navneskilt til kaninburet eller et "her vogter jeg"-skilt med hunden. Overvej, hvor du vil placere dyreskiltet, og hvad det skal formidle.

Forskellige typer dyreskilte

Navneskilt

Dyrenavnsskilte er almindelige i husstande med dyr. Det kan f.eks. være et kaninskilt på kaninburet eller et navneskilt til hunde, som sættes på hundens halsbånd. 

Advarsel

Hvis du vil advare trafikanter om, at der kan være dyr ved eller på vejen, kan du med fordel designe et dyreskilt, som er inspireret af de advarselsskilte, der bruges i trafikken. De er ofte trekantede med rød ramme og viser en sort silhuet af et dyr. Det er sandsynligvis det mest effektive advarselsskilt, hvis man vil have trafikanter til at være ekstra opmærksomme på dyrene.

I andre lande er det mere almindeligt med et gult kvadratisk skilt, som er drejet 45 grader. Dyresilhuetter fortæller, hvilke dyr dyreskiltene advarer om. 

Et skilt med advarselsbudskaber også almindeligt ved indgangen til gårde, hvor f.eks. hunden og andre dyr går løst. Blandt dem finder man "Pas på hunden" som det mest almindelige skilt, men der findes også en række forskellige varianter af denne tekst. 

Forbudsskilt

I visse tilfælde er dyr ikke velkomne. Det kan skyldes alt fra allergier til hygiejneregler, eller at man ganske enkelt er bange for hunde eller katte. Normalt bruges et skilt, som viser, at lige præcis hunde ikke er tilladt i lokalet, selvom det er ensbetydende med, at lokalet er helt dyrefrit område.  

Fastgøring Tape

Hvad synes vores kunder?