Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om kabelmærker

Vi tilbyder kabelmærker i indgraveret plast, som du nemt kan designe og bestille online i vores designværktøj.

Kabelmærker anvendes blandt andet til elinstallationer, industri og maskinfremstilling. Vores indgraverede plastskilte med firkantede huller er tilpasset til mærkning af kabler. Det bæredygtige og UV-bestandige materiale egner sig til krævende miljøer, både indendørs og udendørs.

Tydelig kabelmærkning med indgraverede plastskilte

Det er ikke altid en god idé at mærke kabler med håndskrift, især ikke hvis mærkerne skal bruges udendørs. Vores kabelmærker fremstilles af et plastlaminat, som laserindgraveres, hvilket betyder, at mærkningen bevares og ikke slides bort. Der findes flere forskellige varianter af kabelmærker, alt efter hvilket miljø de skal anvendes i. Ved ekstra krævende miljøer kan der være brug for en rustfri og syrefast kabelmærkning.

Design indgraverede kabelmærker i valgfri farve

Vores kabelmærker fås i forskellige farver, så du kan designe dine helt egne kabelmærker. Med laserindgraverede kabelmærker er det også muligt at have flere tekstlinjer, QR-koder og stregkoder. Vores indgraverede kabelmærker leveres med kabelstrips, som nemt fastgøres i de firkantede huller.

Har du brug for kabelmærker med fortløbende serienummer? Ved større mængder tilbyder vi en mængderabat, som automatisk fratrækkes i Skiltomaten. Hvis du har spørgsmål, har brug for hjælp med en bestilling eller ønsker et tilbud, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hvad synes vores kunder?