Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om klistermærker til bil

Bilklistermærker eksponerer ikke bare din virksomhed eller dit budskab på bilen, det ser også både professionelt og flot ud.

Vi tilbyder et bredt sortiment af klistermærker til køretøjer af enhver slags. Lav nemt bilklistermærker i valgfrit design. Klistermærkerne er nemme at montere og fjerne igen.

Påsætning af klistermærker

Se denne video for at få oplysninger om, hvordan man fastgør klistermærker. Skraberen, som anvendes i videoen, følger med hver ordre.

Markedsfør din virksomhed på en nem og prisbillig måde

Klistermærker er en nem, effektiv og prisbillig måde at markedsføre sin virksomhed, butik eller tjeneste på. Dit varemærke synliggøres for potentielle kunder ved hjælp af farve, form og billede eller logo, som nemt kan sættes direkte på køretøjet. Selvklæbende klistermærker ses ofte på firmabiler, hvor det tydeligt fremgår, hvem bilen tilhører med virksomhedsnavn og logo.

Vores bilklistermærker kan bestilles med farvet eller transparent baggrund. Hvilket alternativ, der passer bedst til dig, afhænger af, hvor klistermærket skal monteres. Vi anbefaler, at du vælger en anden baggrundsfarve end farven på din bil. Bilklistermærket kommer da til at ses tydeligere.

I vores designværktøj vælger du ønsket størrelse, farve og form. I vores billedarkiv kan du vælge blandt eksisterende billeder eller selv uploade dit eget motiv eller logo.

Slidstærkt materiale

Vores bilklistermærker fremstilles af selvklæbende vinyl. Motivet printes på en UV-printer, som garanterer høj kvalitet og lang holdbarhed. Materialet er beregnet til både indendørs og udendørs brug og tåler vind og vejr.

Montering af bilklistermærker – fremgangsmåde:

Ved at følge disse trin kan du allerede nu sætte klistermærket på din bil:

1. RENGØR
Rengør overfladen på bilen, hvor du vil placere klistermærket. Sørg for, at overfladen er tør, plan og fri for snavs og fedt inden påsætning.

2. PÅSÆT
Fjern beskyttelsesfolien fra klistermærket, og fastgør den på overfladen ved hjælp af den medfølgende monteringsskraber.

3. JUSTER
Sørg for at fjerne luftbobler ved at trække skraberen fra klistermærkets midte og ud mod kanterne, indtil der ikke længere er nogen luftbobler.

Bilklistermærker – til døren, bagruden eller forruden?

Vores bilklistermærker kan fastgøres på alle overflader på bilen. Vores klistermærker kan sættes direkte på bildøren eller bilruden. Hos os er det muligt at designe bagrudeklistermærker, forrudeklistermærker, klistermærker til kabinescootere og andre køretøjer. Hvordan du vælger at designe dit klistermærker, afhænger af, hvor bilklistermærket skal sidde.

Her kan du selv vælge farve og form. Vi kan også konturskære dit klistermærke, hvilket er et populært alternativ, hvis man vil have sit logo skåret ud.

Hvis man blot vil have en tekst eller et billede uden baggrund, bør man vælge en vinyltekst. Udskåret tekst eller billede i vinyl er et populært alternativ, som mange vælger at sætte på bilen.

Hyppige spørgsmål og svar

Hvordan sætter jeg et klistermærke på bilen?

Ved lave temperaturer udendørs anbefales det at opvarme den overflade, hvorpå klistermærket skal fastgøres. Her kan en varmepistol eller hårtørrer anvendes. Klistermærket sidder bedre, og der er mindre risiko for, at det går i stykker.

Begynd med at rengøre den overflade, du vil fastgøre klistermærket på. Hvis overfladen ikke bliver ren af vand, så prøv med eksempelvis sulfo. Sørg for, at overfladen er tør og fri for fedt og snavs, inden du begynder monteringen. Træk forsigtigt beskyttelsesfolien af klistermærket. Anvend den medfølgende monteringsskraber, og skrab forsigtigt fra klistermærkets midte og ud mod kanterne for at fjerne eventuel væske eller eventuelle luftbobler.

Kan jeg trykke mit firmalogo på et klistermærke?

Ja. Du kan skabe unikke bilklistermærker med tryk for at synliggøre dit varemærker eller dit firma. Upload dit motiv eller dit firmalogo på hjemmesiden, og design dit klistermærke efter dine egne ønsker.

Holder bilklistermærkerne til vask?

Ja. Vores bilklistermærker fremstilles med digitaltryk og forsynes med et beskyttende laminat. Dette betyder, at bilklistermærkerne bliver slidstærke, modstandsdygtige og holder til bilvask.

Hvordan fjerner jeg bedst klistermærker fra bilen?

For at undgå skader på billakken bør klistermærket varmes op, inden det fjernes. Dette kan gøres med en hårtørrer, hvilket mindsker risikoen for at beskadige lakken. Prøv til en begyndelse at fjerne klistermærket ved at trække forsigtigt i et hjørne. Varm klistermærket mere op med hårtørreren, hvis det ikke løsner sig.

Vi har flere klistermærker ud over bilklistermærker, se: advarselsklistermærker, påbudsklistermærker, gulvklistermærker, brandklistermærker, miljøklistermærker, bådklistermærker og bilklistermærker. Se alle klistermærker her.

Har du brug for mange klistermærker?

Mangler du et klistermærke, eller har du brug for hjælp til at lave mange klistermærker? Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig gerne!

Hvad synes vores kunder?