Spring til hovedindhold

Butiksskilte

Klistermærker, 280x100 mm, Vinyl, Selvklæbende

76.00 kr

Pris inkl. moms

Kundetilfredshedsgaranti
Hurtig levering

Produktinformation

Type:

Klistermærker

Bredde:

280 mm

Højde:

100 mm

Tykkelse:

0,175 mm (175µ)

Materiale:

Vinyl

Fastgøring:

Selvklæbende

Produktbeskrivelse

Det er vigtigt og næsten uundværligt at præsentere sin forretning med et skilt. Til gengæld afhænger det helt af målgruppen, om skiltet skal være stort og iøjnefaldende, eller om det er tilstrækkeligt med et mindre skilt på døren, som viser forretningens navn.

Når der skal formidles et budskab, handler det både om, hvad der siges, og hvordan det siges. Det gælder også for forretningsskilte, hvor teksten har lige så stor betydning som farven og formen, når der skal formidles et budskab. Derfor er der især tre ting, man skal være opmærksom på ved udformning af skilte til forretninger.

Design af skilt til forretning – tre tips

Afspejl kernevirksomheden 

Det er vigtigt at formidle forretningens formål på de skilte, der placeres uden for forretningen, for eksempel på facaden. Hvis det drejer sig om en antikvitetsbutik, kan snørklede bogstaver i en ældre stil måske passe godt sammen med et sort metalskilt. Hvis butikken derimod har et marint tema, kan reb og symboler udtrykke butikkens formål. 

Vær tydelig fra lang afstand 

Især når det gælder det store forretningsskilt, som præsenterer forretningens navn, er det vigtigt at have et tydeligt skilt, som kan ses på lang afstand. Det hjælper dels kunderne med at finde stedet, men gør det også nemmere for nye kunder at opdage forretningen og gør dem nysgerrige efter at se, hvad den kan tilbyde. 

Farver og former

I kategorien "forretningsskilte" finder man også de skilte, der bruges inde i butikken. Blandt dem finder man skilte, som skal fremhæve bestemte kategorier eller afdelinger for kunden. De bør matche forretningens arbejdsområde, men det er også vigtigt at udforme skiltene ud fra det budskab, der skal formidles. Udsalgsskilte er f.eks. ofte røde, så de fanger folks blik, og har ekstra tydelig tekst.

Overvej, hvilket budskab dit forretningsskilt skal formidle – både hvad angår tekst, farve og form.

Påsætning af folietekst

Se denne video for at få oplysninger om, hvordan man fastgør en folietekst. Skraberen, som anvendes i videoen, følger med hver ordre.

Sørg for, at den overflade, som folieteksten skal fastgøres på, er tør og fri for snavs og fedt. Begynd derfor altid med at rengøre overfladen og fjerne eventuel fedt.

Hvad synes vores kunder?